Kljub temu da so si moški in ženske med seboj zelo podobni, je med njihovimi potrebami, željami in vedenjem zelo veliko tudi razlik - da bi ugotovila, kaj moškemu ustreza, je potreben čas, a obstaja nekaj osnovnih manir, s katerimi ga boš obnorela.

Obdržati pozornosti moškega ni lahko, saj nikoli ne veste, kaj točno ga pri vas zanima. A tukaj se nahaja 6 manir, ki ga bodo obnorele … saj so majhne stvari tiste, ki štejejo.

Rad ima tvojo iskrenost.

Vsi imamo radi iskrene ljudi. Številne raziskave so pokazale, da imajo moški raje iskrene ženske, zlasti če gre za dolgotrajne odnose. To je tudi ena izmed najbolj cenjenih lastnosti, ki jih ženska poseduje.

Rad vidi, da se smeješ njegovim šalam.

Moški rad vidi, da se smeješ njegovim šalam. Na tak način bo začutil, da imata isti smisel za humor, da sta na isti valovni dolžini in bo vedel, kakšen tip osebe si.

Rad ima, ko ga pogrešaš.

Kadarkoli sta oddaljena, ker sta s prijatelji, na delu, potovanju, ga pokliči ali mu pošlji sporočilo in povej, da ga pogrešaš. Zaradi te manire te bo še bolj cenil.

Rad ima tvoje komplimente.

Vedno mu nameni kakšen kompliment, ga pohvali. Na tak način bo vedel, da ga sprejemaš takšnega, kakršen je, in da so ti všeč stvari, ki jih naredi.

Rad ima, da ga sprašuješ za nasvete.

S tem ko ga povprašaš po nasvetu, mu izkazuješ spoštvanje, ker ceniš njegovo mnenje in perspektivo.

Rad ima, da spoštuješ njegov prostor in čas.

View this post on Instagram

silly// 🎨: 7tasse (Tumblr) #coupledrawings

A post shared by 💜 (@couple.drawings) on

Vsi včasih potrebujemo svoj prostor in mir. Spodbujaj ga, naj gre z družbo ven, k sebi pa povabi prijateljice. Ko pa želi preživljati čas sam, spoštuj njegovo željo.