Tudi vi ljubite dizajnerske kose, a si jih ne morete privoščiti? Potem je skrajni čas, da skočite v kakšnega izmed teh evropski outletov, kjer lahko najdete dizajnerske čevlje, torbice in oblačila ceneje, kot če bi bila ta na rednem popustu. Kje v Evropi so najboljši ouleti?

Dizajnerski kosi si predmet poželenja mnogih ljudi. Luksuzni materiali, kakovostna izdelava, brezčasni stili in edinstveni dizajni – seznam se lahko nadaljuje in nadaljuje. A vsi se zavedamo, da je tukaj v ospredju predvsem ena težava, ki pa ni tako majhna. In to je cena. Seveda imamo vsi pravico, da se razvajamo, pa tudi če je to z dragim modnim kosom, verjetno pa ta razvajanja niso preveč povšeči našemu bančnemu računu. Kaj pa če bi vam zaupali, da obstaja kar nekaj evropskih outletov, kjer lahko dobimo dizajnerske kose precej ceneje? Tukaj so najboljši outleti v Evropi.

Designer Outlet Parndorf, Parndorf, Avstrija


Privlačni videz outleta je navdihnila klasična avstrijska arhitektura. Tukaj lahko uživate v sproščeni nakupovalni izkušnji in izboru manjših butičnih trgovin, kjer lahko ugodno kupite kose nekateirh največjih dizajnerskih znamk.
mcarthurglen.com

Serravalle Designer Outlet, Serravalle, Italija


Milano je romarska točka za vse evropske modne navdušence in evropski epicenter lukszne mode. Šik butiki so v tem mestu del življenja, cene pa astronomske. Zato je bolje, da se odprravite do večjega outleta v Serravallu, kjer boste med ugodnimi nakupu uživali v elegantem svetu toskanske mode.
mcarthurglen.com

D’Mag, Milano, Italija

Iščete intimnejšo italijansko nakupovalno izkušnjo? Ta modni otulet je manjši, a zato nič manj navdušujoč. Na voljo so nekatera največja imena modnega sveta, tukaj pa boste dobili kose, ki vam jih bodo zavidali vsi po vrsti.
dmag.eu

The Mall Firenze, Firence, Italija


To je še en outlet več, ki jasno pokaže, zakaj je Italija dežela mode. Je eno največjih nakupovalnih središč v tem delu Italije, v njem pa najdemo velike znamke in dizajne, ki imajo zelo mamljive cene.
themall.it

Wertheim Village, Wertheim, Nemčija


Nemci resda niso znani po luksuzni modni izkušnji nakupovanja, a to še ne pomeni, da nimajo izvrstnih outletov, kjer lahko naletimo na kose odličnih lokalne in mednarodnih oblikovalcev po zmernih cenah. In to je le eden izmed njihovih outletov, kjer lahko potešimo željo po luksuzu in pri tem ne bankrotiramo.
wertheimvillage.com

Bicester Village, Oxford, Anglija


Ta večji sodobni otulet ima popuste na več dizajnerskih znamk. Nahaja se le uro vožnje iz Londona, zato je tudi precej priljubljena turistična točka. Navdušeni “šoppoholiki” ne rabijo skrbeti, kako bodo prišli do te nakupovalne vasice, saj obstajajo direktni transferji s središča Londona, kot tudi z večjih letališč.
bicestervillage.com

La Roca Village, Barcelona, Katalonija


S široko paleto novih in vznemirljivih ter klasičnih blagovnih znamk, je ta velik otulet v katalonski prestolnici ena najboljših lokacij za nakupovanje v regiji.
larocavillage.com

La Vallee Village, Pariz, Francija


Pariz je še eno mesto z zelo močno dizajnersko in modno zgodovino, zato ni čudno, da velja za eno najbolj šik mest na svetu. La Vallee Village je outlet, kje lahko ustvarite svoj pariški stil za manj.
lavalleevillage.com