Obožujte rože v laseh? Morda letos poskusite z drugačno različico naglavnega okrasja. Internet so namreč obnorele krone iz školjk, ki jih izdeluje 27-letna Chelsea Shiels. Te so primerne za vse sodobne morske deklice, ki svoje ljubezni do morja ne nameravajo skrivati.

Cvetlične krone, umaknite se! Tukaj so krone morskih deklic, ki so obnorele splet. 27-letna cvetličarka Chelsea Shiels ni bila imuna na trend cvetličnih kron, tudi sama jih je izdelovala. Seveda vse, dokler ni prišla na idejo, da bi bile lahko krone tudi iz školjk. Sama si je zmeraj želela, da bi bila morska deklica Ariel. Nekaj let je tako Chelsea kronice morskih deklic izdelovala le zase, ko pa se je začel trend morskih deklic, je njena samozavest zrasla in je krone začela izdelovati tudi za druge.

PREBERITE ŠE: Čudoviti tatuji, ki navdih iščejo v naravi

Krona za morske deklice - krona iz školjk

Krona za morske deklice – krona iz školjk

Lani je 27-letnica končno razkrila svoje zadnje delo – bleščečo krono za sodobno morsko deklico, ki jo je svet takoj vzljubil. Krone iz školjk so popoln dodatek za festivale in druge tematske zabave, s krono pa se lahko povsod počutimo kot morska deklica. Kronice so na voljo v spletni trgovini Etsy.

Ogled galerije – krone iz školjk za sodobne morske deklice