Modna hiša Valentino nas s predjesensko kolekcijo, ki je eklektičen zbir raznolikih vplivov, vabi na modno popotovanje po najbolj barvitih kotičkih sveta, na katerem bomo spoznali barvito imagerijo italijanskega umetnika Elia Floruccija, japonsko ulično modo, otoške vibracije vroče Jamajke in ameriški jugozahod.

Valentino po kolekciji pomlad/poletje 2016, ki jo je navdihnila Afrika, predstavlja modo vsega sveta. Valentinova modna oblikovalca Maria Grazia Chiuri in Pierpaolo Piccioli sta za navdih za predjesensko kolekcijo raziskala tradicionalno in sodobno modo celotnega sveta in ustvarila barvito, zanimivo in umetniško kolekcijo, ki ji ni para. V modnih kosih tako odkrijemo pridih barvite podobe italijanskega umetnika Elia Fioruccija, japonske ulične mode, otoških vibracij vroče Jamajke in ameriškega jugozahoda.

PREBERITE ŠE: Chanel pomlad/poletje 2016: potujmo s stilom

Valentino pre fall 2016

Valentino pre fall 2016

Valentinova kolekcija Pre-Fall 2016 je eklektičen zbir raznovrstnih vplivov, ki nas z izvezenimi plašči, prosojnimi čipkastimi oblekami in jaknami z resicami odpelje na modno popotovanje po najbarvitejših kotičkih sveta.

Ogled galerije – Valentino Pre-Fall 2016