Če že nekaj časa razmišljate o tem, da bi naredili tetovažo v obliki svojega astrološkega znaka, ste pred težko preizkušnjo. Astrologija je očitno preteklost, ker so zdaj hit tetovaže rož rojstva. Prikupno! Hitro najdite svojo!

Astrologija je fascinantna psevdoznanost, ki je priljubljena že več stoletij, a tudi deležna številnih kritih. Nekateri so skeptični, saj ne verjamejo v obstoj simboličnih povezav med človeškimi odločitvami in njihovo osebnostjo ter gibanjem nebeških teles. Spet drugi so tako močno prepričani, da obstaja sila, ki določa njihovo usodo, da verjamejo vsemu, kar je povezano z njihovim astrološkim znakom.

Imamo dobre novice za vse tiste, ki verjamete v astrologijo. Če ste že nekaj časa razmišljali o tem, da bi naredili tatu, ki je povezan z vašim astrološkim znakom, je čas, da razmislite o tem, da bi vaše telo krasila roža. Ti cvetlični tatuji namreč slavijo mesec, ko ste se rodili.

Rimljani naj bi začeli praznovati rojstne dneve z rožami, in sicer so sezonsko cvetje uporabili kot dekoracijo in darilo za slavljenko-/ca. Od tod naj bi tudi izviralo, da vsak mesec ima svojo rožo (glede na mesec, kdaj določena rastlina raste).

Najdite svojo in upamo, da vam je všeč roža, ki je v znamenju vašega meseca.

JANUAR (NAGELJ)

FEBRUAR (VIJOLICA)

MAREC (NARCISA)

APRIL (MARJETICA)

View this post on Instagram

Always forgetting to post! Thanks doll! #daisies #daisytattoo #simpleflowers #flowerbouquet #floraltattoo #floralbouquet #lavendertattoo #lineworktattoo #ribstattoo #sideboobtattoo #blackwork #stippling #dotwork #rosetattoo#botanical #sleeve #sleevetattoo #girlysleeve #floraltattoo #floralsleeve #botanicalflowers #legtattoo #art #drawing #tattoo #femaletattooist #girlytattoo #tattooforgirls @skinart_mag @totaltattoo @uktta @barber_dts @rotaryworks @bishoprotary @girly_tattoo_ideas_ @girlytattooos @tattoosforgirls_ #flowertattoo #wildflowers #wildflowertattoo #simpleflowers @blackworkcult @blackworkers @blackworkers_tattoo @foreverforgottenaftercare

A post shared by 🕸 𝔏 𝔲 𝔠 𝔦 𝔢 𝔐 𝔬 𝔯 𝔱 𝔦 𝔠 𝔦 𝔞🕸 (@lucietattoo) on

MAJ (LILIJE)

View this post on Instagram

Lily Flower . . . #paulinetattoo

A post shared by STUDIOBYSOL_PAULINE (@pauline.tattoo) on

JUNIJ (VRTNICA)

JULIJ (OSTROŽNIK)

AVGUST (GLADIJOLA)

SEPTEMBER (NEBINA)

OKTOBER (ŽAMETNICA)

NOVEMBER (KRIZANTEMA)

DECEMBER (NARCIS)