parfum

Parfumi: kako se pravilno nadišaviti?

Ali veste, kako se pravilno nadišaviti, kako uporabiti parfum? Parfum je eden izmed najbolj subtilnih lepotnih pripomočkov. Ujemati se mora z našim stilom in osebnostjo do te točke, da si nas ljudje po vonju tudi zapomnijo. In kar lepo diši na drugih ljudeh, bo vonj na naši koži drugačen, zato moramo biti pri izbiri parfuma previdni. Seveda moramo preizkusit različne znamke in vonje, dokler ne najdemo primernega, ko pa ga končno imamo, pa moramo svoj parfum kar čimbolj izkoristiti. Kaj so torej najbolj pogoste napake, ki jih počnemo pri parfumiranju?

Najdražji moški parfumi na svetu

Težko bi našli moškega, ki nikoli nase ne da parfuma, bodisi je priložnost formalna ali pa tudi ne. In verjeli ali ne, moški uporabljajo dišave veliko več, kot pa ženske. Ampak, koliko pa so pripravljeni odšteti, da bi božansko dišali? Tukaj so najdražji moški parfumi na svetu.

Najdražji ženski parfumi na svetu

Naravne dišave in parfumi so med nami že od antičnih časov. Prinašajo prijetne vonjave tako za bivalne prostore, kot tudi za lase in kožo. In tudi v teh majhnih stekleničkah se skriva pravi luksuz - in verjeli ali ne, parfumi so tako eni izmed najbolj dragih predmetov na svetu. Tukaj so najdražji ženski parfumi na svetu.

Ikona: prva art parfumerija v Ljubljani

V Nakupovalni hiši Ikona se je odprla prva art parfumerija v Ljubljani, ki bo navdušila vse, ki bi želeli spoznati svet dišav na malo drugačen način. Gre za skrbno izbrane znamke nišnih parfumov, ki so drugod po svetu na voljo le v majhnih konceptnih trgovinah, v Sloveniji pa jih boste našli v Ljubljani v Nakupovalni hiši Ikona, v prvi art parfumeriji v mestu. 

Chanelov parfum N°5 ima nov obraz

Chanelov ikonični parfum N°5 je za letošnje praznike doživel lepotno preobrazbo. Pri Chanelu so namreč izbrali nov obraz brezčasnega vonja in oblikovali tri izjemne, s pariškim stilom navdihnjene stekleničke dišave N°5. Tukaj je božično navdihnjena Chanelova kampanja z Gisele Bündchen v glavni vlogi.