Chanelov ikonični parfum N°5 je za letošnje praznike doživel lepotno preobrazbo. Pri Chanelu so namreč izbrali nov obraz brezčasnega vonja in oblikovali tri izjemne, s pariškim stilom navdihnjene stekleničke dišave N°5. Tukaj je božično navdihnjena Chanelova kampanja z Gisele Bündchen v glavni vlogi.

Gisele Bündchen nam za božič prinaša tri nove stekleničke ikonične Chanelove dišave. Chanelov parfum N°5 ima namreč novo podobo in nov zaščitni obraz. Zahvaljujoč priljubljenemu supermodelu je Chanelova najnovejša kampanja za omejeno kolekcijo ikoničnega parfuma N°5, nad katerim so bile in so še vedno navdušene dame, ki ljubijo klasične in brezčasne dišave, še posebej bleščeča in vesela.

V Chanelovi omejeni kolekciji najdemo tri čudovite stekleničke, katerih oblikovanje je navdihnila pariška estetika. Prelepe stekleničke prihajajo v dveh 35 ml verzijah, ki sta prijazni predvsem damam, ki rade potujejo in se s svojim najljubšim vonjem rade odišavijo tudi na letalu. Poleg mini stekleničk pa so pri Chanelu poskrbeli tudi za pravo atrakcijo – 900 ml veliko kristalno “stekleničko”, ki je brušena kot diamant in ročno zapečatena. V omejeni kolekciji je 50 oštevilčenih predimenzioniranih stekleničk.

Ogled galerije – Chanelov parfum N°5.