Bi tudi vi na potovanju bivali v sanjski vilo na Maldivih? Pri Trusted Housesitters vam omogočajo ravno to. In to le za okoli 100 evrov letno. Le en trik je: v tem času morate paziti na hišnega ljubljenčka.

Koncept, ki so ga razvili pri Trusted Housesitters, je preprost: povezuje ljudi, ki radi potujejo, a se vedno počutijo nekoliko krive, ker morajo zapustiti hišne ljubljenčke. Tukaj priskočijo na pomoč zaupanja vredni in preverjeni ljudje, ki bi v zameno za brezplačno namestitev pazili na hišo in hišne ljubljenčke.

PREBERITE ŠE: DOBRODOŠLI NA MARSU – TURISTIČNA DESTINACIJA, KI JO MORATE OBISKATI

Bi brezplačno bivali v tej hiši?

Bi brezplačno bivali v tej hiši?

Da si boste lahko zagotovili nočitev v res osupljivih hišah, si boste morali zgraditi dober ugled. To je precej preprosto, če ste pripravljeni paziti na ljubljenčke v svojem mestu v zameno za pozitivne ocene in komentarje. Vaša možnost za bivanje v sanjskem dvorcu je še višja, če vam nekdo spiše priporočilo in vas v njem karakterno oceni ter če dovolite, da preverijo vaše identifikacijske dokumente.
Ste pripravljeni na trinadstropni dvorec, o katerem ste vedno sanjali, medtem ko uživate v družbi očarljivih štirinožnih prijateljev?

Galerija – Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno