Denar ne kupi sreče. A nemalokrat nam lahko prihrani veliko težav in izgubljenih živcev. Z velikim premoženjem avtomatično pride večje udobje, lažja skrb za zdravje ter manj frustracij – marsikatero težavo se pač da rešiti z določeno količino denarja. Četudi ste morda trden zagovornik zgoraj omenjenega reka, pa vam bo 10 norih storitev za milijonarje zamajalo trdno prepričanje.

10 norih storitev za milijonarje:

Poroka brez dežja

Ne glede na to, kako pazljivo načrtujete svoj poročni dan, vas lahko preseneti slabo vreme. In ker morate datum določiti skoraj leto vnaprej, na vreme nimate vpliva. Ali pač? Potovalna agencij Oliver’s Travels ponuja garancijo, da z vaše poročne svatbe prežene morebitne oblake – in to dobesedno. Za ceno približno 100.000 € poklicni meteorologi in piloti s posebnimi kemikalijami razpršijo oblake. Postopek, ki je bil iznajden v 40. letih prejšnjega stoletja, so uporabili tudi na poroki vojvodinje in vojvode Cambriških.

Pobeg pred zastoji v helikopterju

Zastoji na cesti so po navadi prava nočna mora. In v São Paulu, večmilijonskem brazilskem mestu, dosežejo kolone avtomobilov megalomansko dolžino. Podjetje Uber je predstavilo rešitev. Gneči se lahko prebivalci São Paula izognejo kar s pomočjo helikopterja. Cene se začnejo pri približno 18 €, kar je pravzaprav smešno poceni – a za toliko denarja te helikopter pelje le 6 km, za daljšo relacijo pa je treba seči globlje v žep.

Pred gnečo lahko zbežite kar v helikopterju

Pred gnečo lahko zbežite kar v helikopterju.

Terapevt za bogataše

Clay Cockrell je psihoterapevt na Manhattnu. V nasprotju s svojimi kolegi, ki se ukvarjajo z zdravljenjem posttravmatske stresne motnje ali odvisnosti, je Cockrellova specializacija poslušanje bogate manjšine. Mnogi bogataši se namreč srečujejo s problemom, da okolica njihovih problemov ne jemlje resno.

Vrtoglavo draga dekoracija božičnega drevesca

Bob Pranga je specialist v okraševanju božičnih drevesc. Med zimskimi prazniki bogatašem, kot so Kristie Alley, Kate Hudson, Christina Aguilera in Mark Wahlberg, okrasi božično jelko. Delo se začne s 30-minutnim posvetovanjem, pri katerem se s stranko pogovori o stilu, časovni omejitvi in financah. Cena njegovega dela se začne pri približno 2.500 € in se lahko povzpne do skoraj 80.000 €.

Bob Pranga je prvak v okraševanju božičnih jelk

Bob Pranga je prvak v okraševanju božičnih jelk.

Pomočnica pri pakiranju

Če ste bogati in preveč zaposleni starši ter ne najdete časa, da bi pomagali svojemu otroku pri pakiranju za poletno kolonijo, lahko na pomoč pokličete Barbaro Reich. Barbara in njena ekipa so pred nekaj leti ugotovili, da je na trgu znatno povpraševanje po tovrstni pomoči. Na uro računa približno 250 €, za eno pakiranje pa lahko zasluži tudi okoli 1.000 €.

Razgled iz letala

Letenje je najbolj prijetno takrat, ko nam uspe dobiti sedež pri oknu. Razgled na oddaljeno zemljo ali snežno bele oblake, obsijane s soncem, je svojevrstni užitek. A pozabite sedež pri oknu. Če imate v kakšni nogavici skritih dobri 50 milijonov evrov, lahko v streho svojega zasebnega letala vgradite okna. To vam bo prineslo čudovit razgled in dostop do naravne svetlobe.

Aplikacija, s katero se lahko milijonarji povežejo z drugimi milijonarji

Luxy je tako imenovan ”Tinder za bogataše”. Je ena izmed redkih aplikacij, namenjena le eliti. Na široko jo uporabljajo podjetniki, zvezdniki, umetniki, investitorji in manekenke. Poleg običajnih podatkov uporabnikov, ki jih lahko najdemo tudi na Tinderju, pa aplikacija Luxy prikaže tudi uporabnikov letni prihodek. Da ne pride do nečistih, oderuških in prevarantskih dogodkov, Luxy od svojih uporabnikov zahteva sken osebnega dokumenta in bančnega izpiska.

Luxy je Tinder za bogataše

Luxy je Tinder za bogataše.

Najdražja večerja na svetu

Najdražjo večerjo na svetu je moč najti v Singapurju. Za ceno skoraj 2 milijonov evrov lahko uživate v osemnajsthodnem meniju, medtem ko vas helikopter vozi nad osvetljenim Singapurjem. Ko pristanete, se z Rolls-Royceom zapeljete do obale, kjer se presedete na luksuzni gliser. Pozneje se preselite na vrh stolpnice, kjer imate 360-stopinjski razgled na mesto. Tam uživate ob spremljavi žive glasbe in 18-hodnem degustacijskem meniju.

Luksuzna karta za glasbeni festival

Najdražja karta za glasbeni festival stane skoraj 1 milijon evrov. Izbrancem karta omogoči dostop do islandskega glasbenega festivala Secret Solstice Festival, domovanje v luksuzni vili, osebnega šefa, prevoz s kateregakoli konca Evrope na Islandijo in nazaj ter neomejen dostop do uporabe helikopterja.

Luksuzna manikira

Ste naveličani vsakdanje manikire? Za ceno približno 50.000 € si lahko svoje nohte pošteno preobrazite. Podjetje Cherish…ME vam na nohte namreč prilepi 10-karatne diamante.

PREBERITE ŠE: Vila Les Cedres, najdražji dom na svetu, je naprodaj

Diamantna manikira

Diamantna manikira