V 50. in 60. letih prejšnjega stoletja so se dogajale stvari, ki so zapisale v zgodovino človeštva. A očitno smo pozabili na bizaren priročnik, imenovan "129 načinov, kako dobiti moža", iz leta 1958. Ne glede na to, kako absurden je, ti je lahko morda v pomoč.

V revijah o življenjskem slogu lahko najdete številne nasvete, na kakšen način zapeljati moškega. Če pse vrnemo v 60. leta prejšnjega stoletja, ugotovimo, da so žensnke iskale pot do moškega srca na nekoliko drugačen način. Uporabnik Facebooka Kim Marx-Kuczynski nas je na to tudi spomnil, saj je kupil revijo McCall’s, v kateri je našel bizaren priročnik iz leta 1958, in sicer “129 načinov, kako dobiti moža”.

Avtor članka nas uvodoma obvesti, da je v Združenih državah Amerike 16 milijonov žensk, starih 17 let, ki niso poročene. Zato je založnik prosil 16 ljudi, naj oblikujejo strategije, ki bi jih lahko osamljene ženske uporabile, da bi pritegnile pozornost moških. Uvodoma jih naučijo, kje najti moškega in kako mu nakazati, da jih opazi. Ko so opažene, se morajo naučiti, kaj storiti, da bodo videti dobro. In seveda, kako ga navsezadnje tudi osvojiti.

Med prebiranjem nasvetov, ki smo jih zbrali v galeriji, vam bo jasno, da so se časi spremenili. Nekatera zlata pravila so se obdržala tudi danes in jim marsikatera ženska verjetno strogo sledi.

Galerija: 129 načinov, kako dobiti moža