Včasih se zdi, da je naše življenje, v katerem smo se naučili, da je denar gonilo sveta, brez smisla. Ne vidimo smotra, iščemo poti in tavamo v temi. Ne skrbi, ko bo prišel dan D, bo vse jasno samo od sebe, saj doživiš 3 spremembe, ki ti bodo dale vedeti, da si našel/-a smisel življenja!

Za nekatere ljudi je smisel življenja povezan z materialnimi dobrinami in uživaštvom, drugi ga povezujejo z ljubeznijo, spet tretji iščejo svojo pot in smoter ..

O smislu življenja je veliko napisanega, vendar ni človeka, ki bi točno vedel, kakšen smoter ima njegov obstoj na tem svetu. Zakaj živi? Kaj ga žene naprej? Katera pot je prava? Dokončnega univerzalenega odgovora ne boste našli. Ker ga morate iskati v sebi, ne v knjigah, brošurah ali izkušnjah drugih ljudi.

Karkoli že je smisel, vas verjetno vodi naprej. In to boste tudi začutili, ker boste doživeli 3 spremembe, ko ga končno najdete. Počakajte, ker vse pride ob svojem času.

Ste mirni in povezani, čeprav gre (včasih) vse narobe.

Najti smisel življenja je za marsikoga kot najti ključ do skoraj pozabljenega pravega sefa. Delček osebnosti se nam lahko ob odkritju lastnega smisla drastično spremeni.

Ljudje, ki so našli smisel svojega življenja poročajo, da so se naenkrat začeli počutiti globoko pomirjene in da jih zunanje okoliščine zlepa niso več vrgle iz tira.

Materialne dobrine niso več glavni fokus.

Pravi smisel življenja nikoli ni neposredno povezan z materialnimi dobrinami. Lahko pa finančne stiske otežijo naše iskanje smisla življenja. Bolj kot se boste obremenjevali z materialnimi dobrinami, manj boste imeli. Težje boste priklicali dobro, lažje pa zlo.

Ko najdete svoj smisel, se tudi problemi z materialnimi dobrinami pogosto skoraj sami od sebe uredijo. Ne gre za to, da bi se zares uredili sami od sebe, temveč je vaš fokus usmerjen na stvari, ki vam omogočajo lažji dostop do finančnih sredstev in se zdi, da vse gre kot po maslu.

Izboljšalo naj bi se vam zdravje.

Slavni filozof Descartes je verjel, da sta duša in telo ločeni entiteti. Dandanes se nam s pomočjo nevroznanstvenih odkritij počasi svita, da lahko ogromno duševnih procesov pripišemo aktivnostim v možganih.

Telo in naša psiha sta neločljivo povezana. Nič nenavadnega ni torej, da se naše fizično počutje drastično izboljša, če najdemo ustrezno hrano za našo dušo.