Slavni ljudje, ki so nenehno pod soji žarometov, pogosto težje vzpostavijo dolgotrajno partnersko zvezo. Življenjski slog, ki zahteva potovanja, odsotnost od doma in trdo delo, terja svoj dolg. A seveda neuspeli zakoni niso pravilo. V Hollywoodu, verjeli ali ne, je nekaj zvezdnic, ki so našle svojega princa in se le enkrat poročile. In kaj je recept za uspešen zakon?

V Hollywoodu obstajajo, verjeli ali ne, zvezdnice, ki so uspele zaščititi svoj zakon kljub spletkam, medijskim linčem in pritiskom javnosti. Našle so svojega princa in se le enkrat poročile. In zdi se, da nihče ne more uničiti njihove sreče.

10. Salma Hayek, 10 let zakona

Salma in njen mož François-Henri Pinault sta se spoznala v Benetkah leta 2006. Tri leta kasneje (2009) sta se odločila, da ovekovečita svoje razmerje z zakonom.

9. Beyoncé , 11 let zakona

Ljubezenska zgodba med Beyoncé in Jay-Zjem se je začela poslovno, in sicer sta skupaj ustvarjala pesem 03 Bonnie & Clyde leta 2002. Leto kasneje je bil Jay-Z v njenem spotu za pesem Crazy in Love. Začela sta hoditi, leta 2008 sta se poročila. Kljub spletkam in govoricam o razvezi sta očitno uspeha ohraniti njun zakon.

8. Jessica Alba, 11 let zakona

Jessica in Cash Warren sta se spoznala na snemanju filma Fantastični štirje. Leta 2008 sta se poročila. Alba trdi, da morata preživeti čim več časa skupaj in ustvariti romantično vzdušje, da bi vama uspelo.

7. Claudia Schiffer, 17 let zakona

Claudia in filmski producent Matthew Vaughn sta se poročila 16 mesecev zatem (2002), ko sta se spoznala.

Claudia in filmski producent Matthew Vaughn

6. Catherine Zeta-Jones, 19 let zakona

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas sta se spoznala na filmskem festivalu v Franciji leta 1998. 2 leti kasneje (2002) sta se poročila.

5. Sarah Jessica Parker, 22 let zakona

Sarah in Matthew Broderick sta se srečala na zabavi v New Yorku leta 1991. Hodila sta šest let, leta 1997 sta se poročila.

4. Cate Blanchett, 22 let zakona

Cate Blanchett in Andrew Upton sta se prvič spoznala v Sydneyu leta 1996, ko je Cate študirala dramske umetnosti. Leto kasneje (1997) sta se poročila. Cate trdi, da je njena družina srečna zaradi skupnih interesov in komunikacije.

3. Rita Wilson, 31 let zakona

Rita in njen bodoči moč Tom Hanks sta se spoznala na snemanju filma Bosom Buddies leta 1981. Poročila sta se leta 1988. Rita je prepričana, da je najpomembnejše, da sodelujeta drug z drugim in zasedeta pomembno vlogo v življenju drug drugega.

2. Jamie Lee Curtis, 34 let zakona

Jamie in Christopher Guest, igralec in tekstopisec, sta se zaljubila na zanimiv način. Guest je njeno srce osvojil, ko ga je videla igrati v filmu To je Spinal Tap. Takrat naj bi rekla, da se bo z njim poročila, pet mesecev kasneje (1984) je izpolnila obljubo.

Jamie in Christopher Guest

1. Meryl Streep, 40 let zakona

Leta 1978 naj bi se Meryl soočala s težko življenjsko situacijo, zato se obrnila po pomoč na prijatelja svojega brata, Dona Gummerja. Ko se je Don vrnil s potovanja po Evropi, je Meryl prepričal, da ostane z njim. Poročila sta se. Meryl meni, da je recept za uspešen zakon to, da  s svojim partnerjem delite dobro in slabo.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day 🌹❤️

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep) on