Če ljubite jesen, je morda čas, da preverite, kakšne lastnosti imate.

Večina ljudi hrepeni po poletju in je žalostna, ko se je treba posloviti od toplih sončnih žarkov. Drugi ljudje pa komaj čakajo na jesen. Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti.

Ne zamerijo

Dekleta, ki ljubijo jesen, ne zamerijo ljudem za njihove napake. Znajo biti sicer jezna in ostra, vendar tega ne vlečejo v nedogled. Ne bojijo se postaviti zase ter tudi svojim prijateljem jasno povejo, kaj jih moti ali zaboli. Potem pa odpustijo, se pobotajo in dalje uživajo življenje.

Rade imajo spremembe

Jesen je letni čas sprememb. Vreme je muhasto, drevesa pa spreminjajo svoje barve kot za stavo. Tudi jesenska dekleta imajo rada spremembe. Navdihujejo jih z novimi idejami in občutkom svobode. Rada spremenijo postavitev v svojem stanovanju ali pa odpotujejo v neznane kraje.

Ne naredijo nič, česar nočejo

Dekleta, ki obožujejo jesen, znajo biti samosvoja. To pomeni tudi to, da ne bodo naredila ničesar, česar nočejo narediti. Tudi če bo vsa njihova okolica pritiskala nanje, bodo ostala zvesta sebi.

Ta dekleta so zelo samosvoja

Imajo zlato srce

Ta dekleta so polna empatije in sočutja. Znajo prisluhniti in bodo vedno pomagala sočloveku v stiski. Hitro se znajo povezati z drugimi in so zato obdana z velikim številom pravih prijateljev.

Srečo najdejo v majhnih stvareh

Jesenska dekleta znajo najti pravo srečo tudi v majhnih stvareh. Sladkorna pena, majhna muca ob cesti, pismo od prijateljice, spokojna jasna noč z zvezdnatim nebom … Vse to štejejo za pravo bogastvo.

Vidijo širšo sliko

Dekleta, ki ljubijo jesen, sicer cenijo majhne stvari, vendar pa so fokusirana na veliko sliko. Zase imajo cilje, ki jih nameravajo izpolniti. Znajo se odpovedati stvarem v sedanjosti za boljšo prihodnost.

Ne pustijo se sovraštvu

Jesenska dekleta vidijo svet v pisanih barvah. Življenje je zanje tako lepo in polno priložnosti, da za sovraštvo preprosto ni časa. Za ljudi, ki jih ne marajo, se preprosto ne zanimajo, tiste stvari, ki gredo njim samim v nos, pa prav tako odrežejo iz svojega življenja.

PREBERITE ŠE: 10 evropskih destinacij, ki so posebej čudovite prav jeseni

Sovraštvo ni v njihovem besednem zakladu