Superge Puma Creeper, ki jih je oblikovala Rihanna, so osvojile naziv čevelj leta 2016 (Shoe of the Year 2016). Na prestolu so nasledile športne copate Kanyeja Westa, Adidas Originals Yeezy Boost 350, pred tem pa so se z naslovom ponašale superge Stan Smith. Zdaj tudi v žametni različici.

Superge, ki jih je za Pumo oblikovala Rihanna in so bile razprodane v vsega treh urah, Puma Creeper, so bile razglašene za čevelj leta 2016 (Shoe of the Year 2016), ki ga podeljuje Footwear News. Izjemno priljubljeni športni copati so ljubljenčki številnih zvezdnikov, med njimi smo jih opazili na nogah Care Delevigne, Gigi Hadid in The Weekenda.

Superge Puma Creeper dobivajo žametno različico

Superge Puma Creeper dobivajo žametno različico

Navdih za modne superge Puma Creeper, ki jih je Rihanna predstavila v svoji debitantski kolekciji Fenty x Puma, je poiskala pri klasičnih supergah Brothel Creeper, ki so se nosile po drugi svetovni vojni in bile med punkerji izjemno popularne v sedemdesetih.

PREBERITE ŠE: Rihanna režira, Cara Delevingne pozira v kampanji Do You znamke Puma


Superge so požele ogromen uspeh, saj so šle za med, Rihanna pa je postala prva ženska, ki je prejela tovrstno priznanje. Barbadoška lepotica je bila nad prestižno nagrado kakopak počaščena, sploh zaradi dejstva, da je postala prva ženska, ki se lahko pohvali s tem dosežkom. Pred dnevi je Puma predstavila tudi žametno različico copat Puma Creeper, ki so ročno izdelane v Italiji. Na voljo bodo 8. decembra 2016. Ker so bile superge Fenty Creeper razprodane v pičlih treh urah, se boste mogli za prestižno različico zagrebsti, zato že kar danes pripravite 140 evrov.

Galerija – superge Puma Creeper: