Raj na zemlji, otok Providenciales, ima na svoje repu prav čudovito vilo. V nadaljevanju si poglejte to lepotico.

Otok Providenciales, ki se bohoti v karibskem otočju, velja za enega od najlepših, saj ga objemajo turkizno morje ter bele, peščene plaže. Podnebje je skoraj popolno, saj je od novembra do maja povprečna temperatura med 27 in 29 stopinj Celzija, zato je otok posebej priljubljen pozimi.

Turtle Tail Drive se razprostira prav na koncu otoka, tako da je ne obkroža nič drugega kot morje in pesek. Vaši edini sosedje so pravzaprav morski listi, želve, jastogi in tropske ribe.

Ko stopite na teraso, se pred vami odpre pogled na dobrih 150 metrov zasebne plaže. Pred vilo stojijo s bazen s steklenimi stenami, joga podest ter ognjišče. V notranjosti boste najprej opazili glavni prostor, nad katerim se vrti ventilator iz bambusa. Glasba prihaja iz brezžičnega zvočnega sistema Sonos, za svetlobo pa skrbijo LED-luči. Skupna jedilnica lahko gosti do 20 ljudi, hrano pa pripravljajo v italijanski kuhinji. V vili sta 2 glavna apartmaja s svojima kopalnicama ter 2 sobi za goste. Vse so obrnjene proti morju, seveda.

Če imate na računu 6.500.000 evrov, razmislite o nakupu.

Galerija – Turtle Tail Drive: božanska vila na repu otoka

Več informacij:
citymagazine.si