Startup The Flex Company je zasnovalo nov FLEX tampon, ki obljublja, da bodo lahko ženske nemoteno spolno občujejo tudi v tistih dneh v mesecu.

Tampon Flex je revolucionaren tampon, ki spreminja način, kako ženske razmišljajo o svoji menstruaciji. V nasprotju z drugimi ženskimi higienskimi izdelki je FLEX skladen z vsemi tipi ženskega telesa, kar ga naredi za enega najudobnejših tovrstnih izdelkov na trgu. Je varen, enostaven za uporabo, brez BPA, hipoalergenski in ne povzroča TSS (sindrom toksičnega šoka).

PREBERITE ŠE: Inme: modularna spolna igračka za eksperimentiranje med rjuhami

Tampon Flex

Tampon Flex

Flex je prožen tampon v obliki diska, ki se prilagodi ženskemu telesu in ga ne čuti niti ženska niti njen partner. Ženska lahko nosi tampon do 12 ur.
Mlado generalno direktorico startupa Lauren Schulte je za tampon navdihnilo predvsem to, da se ženske med menstruacijo velikokrat počutijo manj samozavestno ali pa jih je celo sram. K temu gotovo pripomore tudi dejstvo, da moški o menstrualnem ciklu ne vedo kaj dosti in da družba še vedno uči, da se te vrste pogovori prepustijo ženskam. Ženske imajo namreč skoraj četrtino svojega življenja menstruacijo, in če se jim lahko pomaga, da jih to ne obremenjuje, potem je tampon Flex dosegel svojo poslanstvo.
Ženske vemo, da so tisti dnevi v mesecu vedno na najbolj neprimerne datume: ob romantičnih pobegih, rojstnih dnevih ali zmenkih. In Flex obljublja, da bo slabo voljo ob neprimernem času menstrualnega cikla tudi odgnal.
Tampon Flex si lahko naročite na njihovi spletni strani, pričakujete pa ga lahko letos jeseni.

Tampon Flex

Flex lahko ženska nosi do 12 ur.