Valentinovo je pred vrati. Ste se že odločili, kako boste letos praznovali? Praznovanje ni odvisno le od dolžine in resnosti vašega odnosa, temveč tudi od vaše osebnosti. Ste ženska, ki ima rada valentinovo in vso tradicijo, ki se vrti okoli tega ali pa imate takšno žensko doma? Ali imate tako, ki se je odpovedala vsem super romantičnim gestam? Mogoče spadate med tiste, ki si želi preživeti praznik med rjuhami? Super, za vas imamo nekaj idej. Tukaj so top čutne ideje za valentinovo.

Ideje za čutno valentinovo:

11. Igra z oblačili

Ta ideja je aktualna predvsem za tiste, ki se jim v vsakdanjem življenju ni treba vsak dan formalno urejati. Poskusita se obleči v svoja najbolj formalna in seksi oblačila in uživajta v večerji, lahko zunaj, lahko doma. Ko se vrneta z večerje, si privoščita počasno slačenje drug drugega.

10. Preveza čez oči

V trenutku, ko vstopi v spalnico, jo slecite v spodnje perilo in ji prek oči zavežite prevezo. Potem ji ponudite čuten tretma, ki ga nikoli ne bo pozabila. Ne pozabite, ne mudi se!

9. Bič in lisice (a nič bolečine)

Na voljo je veliko lepih bičev in lisic, ki so odličen dodatek za spalnico in lahko zelo dobro popestrijo igro v spalnici. Najprej se je seveda o tem treba pogovoriti s partnerjem … in če je partnerju to pogodu, se odločita za nežno šeškanje v stimuliranem ozračju.

8. Masaža

Resnično preprosto razvajanje, a izjemen učinek. Priskrbite si kakovostna masažna olja in z njimi masirajte od glave do pet …

7. Zabava v kuhinji

Morda se to zdi nekoliko trivialno, ampak je pravzaprav zelo velika gesta, če nam nekdo skuha celoten obrok. Morda to ni najbolj čutno darilo, ki si ga lahko zamislite, a če večerji ali kosilu sledi še nekaj “kurjenja kalorij”, smo zadeli bistvo …

PREBERITE ŠE: To so pozitivni učinki seksa

Čutno valentinovo: preveza čez oči

Čutno valentinovo: preveza čez oči

6. Noč v luksuznem hotelu

Nihče se ne upiral večeru v hotelu. Zakaj torej ne bi peljali svojega partnerja/partnerice v lep in kakovosten hotel? Postrežba, džakuzi, rože in prvovrstna pijača … Oba se bosta spočila in do potankosti izkoristila počitnice v svojem mestu.

5. Prhanje v dvoje

Včasih se jutranje deljenje kopalnice sprevrže v vojno. Spremenita bojno polje v kraj čutnosti in užitka. Pripravita si vzdušje in se skupaj oprhajta.

4. Igra s kartami s prilagojenimi pravili

Ta igra pravzaprav nima pravil oziroma si jih izmislita sama. Ustvarita karto za striptiz ali pa karte za določene elemente predigre, kot je oralni seks.

3. Nočna vožnja

Prebudita najstnika v sebi in se odpravita na nočno vožnjo. Poiščita najvišjo točko nad mestom in uživajta v razgledu na nočne lučke mesta. In ker ena stvar vodi k drugi … Kdaj sta nazadnje seksala v avtu?

2. Večerni kino

Kino? Kaj je na tem tako posebnega? No, je, če vama uspe s seboj “pretihotapiti” še kakšno steklenico vina in si namesto ogleda filma privoščita nekaj stiskanja in poljubljanja, se lahko samo še vprašamo, kam vse lahko to vodi …

1. Predigra, ki se nikoli ne konča

Ne bodo se je branili moški, kaj šele ženske. Ne bodite sebični in sebi in svoji partnerici/svojemu partnerju privoščite le najboljše. Ko boste najmanj pričakovali, vam bo draga/dragi vrnil/-a uslugo.