Kaj lahko tvoje astrološko znamenje pove o tvojem osebnem stilu? Očitno veliko. In tukaj so najboljši pari čevljev glede na tvoje astrološko znamenje, ki ne bi smeli manjkati v tvoji omari.

Najboljši čevlji glede na tvoje astrološko znamenje:

Vodnar: gležnjarji v kovinskih tonih


Ne preneseš dolgčasa, kar pomeni, da potrebuješ dovolj drzne in igrive čevlje. Poskusi z gležnjarji z zrcalnim odsevom.

Ribi: petke z vzorci


Tvoja neskončna ustvarjalnost pomeni, da potrebuješ čevlje, ki so videti kot umetniško delo. Morda je to okrašen par čevljev, ki so videti zabavno prav vsakič, ko jih pogledaš.

Oven: superge


Kot večopravilni genij na poti potrebuješ čevlje, ki lahko sledijo tvojemu hitremu življenjskemu slogu. Obuj si udobne superge (če si fashionistka, potem se odloči za modne ‘nemodne’ superge). Te lahko nosiš tako na ravne hlače kot tudi na lahkotna midi krila.

Bik: salonarji v naravnih tonih


Rada imaš visokokakovostne izdelke in zanje ti ni žal zapraviti (pre)več denarja. Morda tokrat denar porabiš za petke znanega oblikovalca v nevtralnem tonu, ki so dovolj visoke, hkrati pa primerne za delo in tudi dovolj seksi.

Dvojčka: gležnjarji s krznom

Delno si družaben metuljček, delno introvertirana. Popoln par čevljev za tvojo dvojno osebnost drži v ravnotežju premišljeno intelektualko in divjo punco. Naš predlog: gležnjarji s krznom.

Rak: žametni gležnjarji


Ceniš premišljene interakcije in pomirjujoče vibracije, kar pomeni, da si zaslužiš par žametnih gležnjarjev, ki so svilnati kot ti. Dodatne točke prinaša modra barva, ki se odlično poda k tvojemu astrološkemu znamenju.

Lev: petke z zavezovanjem okoli gležnja

View this post on Instagram

EQUALITY

A post shared by Steve Madden (@stevemadden) on


Tvoja velika osebnost potrebuje par zabavnih čevljev, kot so na primer petke v izstopajoči barvi. Za dramatičnost je tukaj še svilena pentlja okoli gležnjev.

Devica: beli gležnjarji


Tvoja perfekcionistična osebnost bo poskrbela, da bodo beli gležnjarji ostali beli. Otroka, ki ga skrivaš v sebi, pa bodo navdušili škorenjčki v stilu 60. let prejšnjega stoletja.

Tehtnica: natikači s peto


Ravnotežje je tvoje drugo ime. Odloči se za natikače z debelo peto, ki jih lahko uporabiš za bolj ali manj formalne modne oprave.

Škorpijon: karkoli v videzu kačje kože

View this post on Instagram

@taliaamy takes on snake in the MARISSA

A post shared by Steve Madden (@stevemadden) on


Si skrivnostna in seksi, kar pomeni, da boš brez težav znala nositi tudi čevlje v videzu kačje kože. In čeprav za to potrebuješ nekaj poguma (tega ti ne manjka), bodo kmalu postali tvoji novi nevtralni čevlji – ne glede na sezono.

Strelec: natikači


Si svobodnega duha in vedno iščeš naslednjo pustolovščino, kar pomeni, da potrebuješ čim bolj udoben par čevljev, ki ga hitro obuješ.

Kozorog: natikači na konico


Vedno tekaš z enega sestanka na drugega, kar pomeni, da potrebuješ nekaj, v čemer hitro hodiš, hkrati pa je elegantnega videza. Par natikačev na konico je prava izbira.

Več informacij: NAJBOLJŠI ČEVLJI GLEDE NA TVOJE ASTROLOŠKO ZNAMENJE