Moderna internetna skrivnost je zarota marsikatere zaljubljene osebe, zato si oglejte te trike za ugotavljanje, ali je oseba samska.

Vedno so nekateri znaki, da je oseba v razmerju. Da ne boste preveč vohunili, si oglejte te štiri trike, ki vam pomagajo pri lažjem ugotavljanju, ali je oseba zasedena ali samska.

Na Instagramu ali Storyju vedno objavlja fotografijo, na kateri sta dve pijači, vendar nikogar ne označi.

Mnoge osebe to delajo, zato ker želijo deliti utrinke iz svojega življenja, ne želijo pa razkriti, kdo je ljubljena oseba. Nekateri so preveč sramežljivi, da bi deliti fotografijo partnerja, zato ga nekaj časa prikrivajo. Ampak bodite pozorni na vzorce objavljanja, če se te stvari pogosto pojavljajo, je jasno, da tone fotografij v dvoje očitno nekaj pomenijo.

Na vseh fotografijah na Instagramu je označena ista oseba.

Če sledite osebi, ki vam je všeč na Instagramu, a ta že nekaj let ni objavljala fotografij, brez skrbi, še zmeraj lahko kliknete na fotografije, na katerih je označena. Če je na večini fotografij označena z isto osebo, ki pod objavami piše ljubezenske citate, sta očitno skupaj.

Všeč so ji/mu tviti istih oseb.

Zelo preprosto je preveriti, ali oseba, ki vam je všeč, ves čas všečka tvite iste osebe. Pojdite na svojo stran in si oglejte njihove “Likes”. A naj vas ne zavede Twitter, saj je osebi lahko zgolj všeč objava, ne da bi bila v razmerju s to osebo.

Na fotografijah s počitnic je sam/-a.

Če vidite fotografijo osebe na družbenih omrežjih, ki vam je všeč, in je na objavah sama, je te fotografije nekdo očitno moral posneti – fant ali punca. Gledate profil osebe, ki je po vsej verjetnosti zasedena.