OnePlus, za katerega velja, da je eden izmed telefonov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, se zdaj že čuti dovolj pomembnega za partnerstva. Nova različica mobilnika Oneplus 6T McLaren bo zagotovo pripomogla k dvigu ugleda te znamke.

OnePlus se je povezali z britanskim podjetjem McLaren, ki proizvaja superšportne avte in nastopa v Formuli 1, ter je tako nastal McLaren OnePlus 6T. Partnerstvo naj bi bilo dolgoročno, prvi rezultat pa je omenjeni telefon, ki ga bo mogoče prepoznati po oranžni obrobi na spodnjem delu in vzorcu ogljikovih vlaken zadaj.

Papaja oranžno je McLaren v zadnjem času privzel kot svojo prepoznavno barvo, “karbon” pa predstavlja udejstvovanje v F1, kjer McLaren ta material uporablja že od leta 1981.

V osnovi je sicer to enak Oneplus 6T kot izvedbe brez dirkaškega pedigreja, vseeno pa prinaša nekaj dodatnih bonbončkov. Vgrajenih je kar 10 GB delovnega pomnilnika, zaradi česar bi moral telefon vedno delovati tekoče.

Prostora za shranjevanje podatkov pa je 256 GB. In baterija se polni z novim načinom Warp Charge, ki prenaša 30 W energije, zaradi česar se menda za celodnevno uporabo napolni v vsega 20 minutah. Čez dva dni Oneplus 6T McLaren Edition pridev v prodajo, stal pa bo 699 evrov.

Galerija slik – McLaren OnePlus 6T