Na žalost moški niso najbolj iskreni o tem, kaj skrivajo v hlačah. Tukaj je 9 najpogostejših laži, ki jih moški izrečejo o svojem penisu.

Najpogostejše laži, ki jih moški izrečejo o svojem penisu:

9. “Moj je ogromen.”

Moški pogosto pretiravajo, ko navajajo velikost svojega penisa. Če trdijo, da je velikanski, pošasten ali kot piton, je verjetno samo nekoliko nad povprečjem. Če o velikosti ne želijo spregovoriti, potem je skoraj gotovo, da je penis zelo majhen ali pa zares, zares velik.

8. “Nikoli si ga nisem izmeril, me ne zanima.”

Še večja laž je trditev, da si ga nikoli niso izmerili. Morda je bilo v osnovni šoli, srednji ali že v vrtcu – vsi moški so si ga nekoč izmerili. Lahko se delajo neumne, a dolžino svojega penisa poznajo do milimetra natančno.

7. “Samo utrujen sem.”

Moški niso nikoli preutrujeni za seks – tudi če so imeli 18-urni delovnik ali pa če so pretekli mali maraton. Moški imajo zmeraj dovolj energije za seks. Če torej potrebuje precej več časa za erekcijo kot običajno, se vzrok ne skriva v utrujenosti, temveč v psihološki blokadi.

6. “Videlo ga je veliko, veliko deklet.”

Vsi moški se radi pohvalijo, da imajo za sabo že veliko ženskih trofej. A verjemite, pretiravajo. Še posebej mlajši moški želijo prijatelje in ženske prepričati, da so bolj izkušeni, kot so v resnici.

PREBERITE ŠE: Ali veš, kaj o tebi pove tvoja najljubša spolna igračka?

Moški pogosto lažejo o tem, kaj skrivajo v hlačah (ali v tem primeru za ponvijo).

Moški pogosto lažejo o tem, kaj skrivajo v hlačah (ali v tem primeru za ponvijo).

5. “Videla si ga le ti.”

Sprejemljivo je, da moški včasih število žensk, s katerimi so spali, zaokrožijo navzdol. A ne tako navzdol. Moški si želijo, da bi ženske mislile, da so največji “naravni talent”, ki je kdaj hodil po Zemlji.

4. “Še nikoli ni bil fotografiran.”

“Seksting” je epidemija današnjih dni. In ravno to je razlog, zakaj moškim ne gre verjeti, da svojega penisa še niso fotografirali. Fotografija pa bi znala nastati tudi med ljubimkanjem z nekdanjo partnerico.

3. “Je naravno gladek.”

Moški, ni se treba sramovati, da si brijete svoj grmiček. V tej sodobni dobi britje ni več rezervirano za slačifante in pornozvezde. Poleg tega vam nobena ženska ne bo verjela, da ste tam spodaj naravno gladki!

2. “Nikoli se še nisem igral z njim v službi.”

Ali zaradi stresa, dolgočasenja ali pa zaradi neke vroče slike … Ko je treba, so dovolj dobre tudi skupne toalete. Če opazite, da je sodelavec nekoliko bolj sproščen zdaj, ko je prišel iz toalete, pomislite, kaj bi lahko bil razlog.

1. “Moj nikoli ne razočara.”

Resno? Od koga ste pobrali ta stavek? Dedka, pradedka? Najpogostejša in najočitnejša laž, ki jo uporabljajo moški, vas bo stala partnerice. Noben moški na svetu nima “popolne evidence”, in tega se vsaka ženska zaveda. Ženske so pač nekoliko bolj zapletena bitja in raje kot da sedite in razmišljate, kako bi čim lažje in čim hitreje zadovoljili žensko, vprašajte kar njo. Povedala vam bo, da je predigra ključnega pomena!