V Rusiji verjamejo, da ime vpliva na človekovo usodo – tako obstaja pet najmočnejših imen za punčke, ki jih starši izberejo, če želijo, da njihove hčere postanejo srečne in uspešne ženske. To so najlepša ruska imena za punčke!

V Rusiji obstaja zanimiv sistem imen, in sicer vsaka družina izbere otroku uradno ime, ki se ga uporablja v dokumentih, skrajšano ime in vzdevek, po katerem ga kličejo le najbližji.

V Rusiji so po podatkih mestnega urada najbolj priljubljena ženska imena, kot so Ana, Marija … med 5 najmočnejšimi ruskimi imeni pa se skrivajo tista, ki v sebi nosijo energijo, za katero naj bi veljalo, da svojo “lastnico” naredijo srečnejšo in uspešnejšo.

Najlepša ruska imena:

Irina

Irina je ime, ki je bilo priljubljeno v času Sovjetske zveze – verjame se, da ženske s tem imenom ljudbijo življenje in ga opisujejo kot niz zanimivih dogodkov. Ponavadi so Irine rojene pod srečno zvezdo. Imajo tudi dobro dušo, so lepe, zapeljive in inteligentne, zaradi česar neredko postanejo poslovne in neodvisne ženske, ki so odlične vodje.

Natalija

Ženska z imenom Natalija ima močno in stabilno energijo, zato jo je nemogoče zlomiti. Uresničila bo vsak svoj cilj. Ženske s tem imenom imajo odlične odnose z okolico. Včasih se zdi, kot da prihajajo z drugega planeta, saj so skrivnostne, imajo posebno avro in privlačijo moške.

Tatjana

Tatjana je družinsko ime, ki označuje iskreno in prijetno žensko, ki ima močno energijo in je privlačna. V njeni prisotnosti se ljudje počutijo umirjeno in udobno. Tatjanin dom je vedno poln ljudi, otroci so dobro vzgojeni. Ljudje uživajo v njeni bližini, a nekateri mislijo tudi, da je dolgočasna, s čimer se ne obremenjuje.

Anastazija

Veljala naj bi za nadarjeno žensko, ki jih pomaga v življenju, Rada ima svobodo, zato jo boste težko ustavili na njeni začrtani poti. Določeni stvari se čisto preveč posveti, zato svojo energijo pretirano troši. A zaradi tega bo Anastazija uspešna ženska, ki bo vodila vse, kar se dogaja v njeni bližini. Paziti mora, da njena želja po vodenju ne postane tiranija. Drugi ljudje jo vidijo kot družinsko žensko, ki ima tudi veliko prijateljev.

Svetlana

Ime, ki označuje svetlobo in čistost. Takšna ženska ima nešteto prednosti in eno veliko napako – skoraj nikoli ne uporablja domišljije. Vedno je dostojanstvena in redko ljubosumna. Svetlana je odpromiselna, kar pomeni, da hitro in rado nove sprejema informacije. Dobra je partnerka in soproga. Njena energija privlači moške. Svetlanin največji zaveznik je logika. Nima slabega srca, zaradi tega jo ljudje cenijo.