Ste v snegu že zaman iskali odpeto smučko ali pa so vam skoraj pred nosom odtujili kos športne opreme? Z majhno, a vzdržljivo, bluetooth napravo NeverLose lahko svoje smuči, snowboard, kolo ali drugo športno opremo zavarujete pred tatovi ali pa jo hitro najdete pod kupom snega. Kako? Sledilna naprava, povezana s pametnim telefonom, oddaja opozorilne zvoke.

Nihče si ne želi dneva ugodne smuke zapraviti z iskanjem odpete smuči ali snowboarda v celem snegu. Pa tudi odmor v koči je lahko veliko bolj sproščen, če veste, da je vaša oprema zavarovana in ne rabite vseskozi s kotičkom očesa pogledovati k smučem. Sledilna naprava NeverLose vam pomaga v snegu izgubljen kos športne opreme najti hitreje ali pa aktivira alarm, ko je naprava nastavljena v varovalnem načinu, če bi kdo odkorakal stran z vašo opremo, medtem, ko vas ni v bližini.

Sledilno napravo NeverLose lahko hitro in varno pritrdite na smuči.

Sledilno napravo NeverLose lahko hitro in varno pritrdite na smuči.

NeverLose, produkt slovensko-avstrijskega start-upa PowUnity, je sledilna naprava, ki jo lahko varno pritrdite na smuči, snowboard, kolo ali drugo športno opremo in je preko bluetootha povezana z vašim pametnim telefonom. V primeru, da se vam med vožnjo odpnejo smuči, vam jih NeverLose z zvočnim alarmom, ki prihaja iz naprave, pripete na smučeh, pomaga hitreje najti, četudi so globoko zakopane v snegu. Z aplikacijo na pametnem telefonu pa lahko tudi izsledite lokacijo športne opreme, na kateri je sledilna naprava pritrjena. Nastavljen v varovalnem načinu, pa NeverLose oddaja opozorilna obvestila na vašem telefonu, kadar vaša oprema ‘’dobi noge’’.

PREBERITE ŠE: Nadzorna kamera Ulo je sova

Kompatno oblikovana sledilna naprava z zelo vzdržljivo baterijo deluje na neomejeni razdalji in je zanesljiva tudi glede zvočnih opozoril (dosežejo do 96dB).