Letos smo pa res srečnice! Še en trend več so predhodno stilizirane obleke, ki nam bodo še kako olajšale jutranjo rutino.

Modni bogovi so to leto do nas zelo prijazni. Oblek nam očitno več ni treba likati, saj so modne piste letos prisegle na gubane in mečkane tkanine, natančno ujemanje ni potrebno, saj so v modi nekonvencionalne kombinacije, nakupovanje prav tako ni nujno potrebno, saj je v modi ponovna uporaba istih oblačil, ki smo jih nosile pred tremi leti … Zdaj pa še tole: v trgovinah nas čakajo predhodno stilizirane večplastne obleke – mikro trend, ki nam bo prišel še kako prav predvsem zjutraj!

PREBERITE ŠE: Jeans hlače, ki jih moramo imeti to pomlad

Samo predstavljajte si, koliko časa boste zjutraj prihranile. Ne bo vam treba izbirati med različnimi oblačili v omari, da bi dosegle umetniško plastenje. In če govorimo o stroških, potem lahko rečemo, da ta oblačila niso nič kaj dražja, kot če bi morale vsako od njih kupiti posebej. Če se torej odločimo za predhodno stilizirane obleke, smo gospodarne v vseh pogledih. Hvala, modni oblikovalci!

Ogled galerije – predhodno stilizirane obleke