Luksuznega 'hotela' na vodi, Ritz-Carlton Yacht, meri v dolžino 190 metrov in bo ponudil 139 'sob' oziroma suit za petične goste.

Ritz-Carlton Yacht bo gostom ponudil izkušnjo megajahte, pri tem pa ohranil nivo servisa Ritz-Carlton. Vsaka suita bo imela svoj lasten balkon in seveda izjemno oblikovan sodoben interier. Na razpolago bodo tudi penthaus suite v dupleksu z ločenim bivalnim in spalnim delom.

Ritz-Carlton Yacht - Marina Bar

Ritz-Carlton Yacht – Marina Bar

Zahvaljujoč svoji manjši skupni dolžini in zasnovi, ki stavi na okretnost, bo Ritz-Carlton Yacht lahko vplula v različne manjše pristane, kamor klasične križarke ne morejo, in tako gostom ponudila izjemna doživetja manjših zalivov.

Ritz-Carlton Yacht - dizajn, kot ga poznamo pri običajnih jahtah in ne velikih križarkah.

Ritz-Carlton Yacht – dizajn, kot ga poznamo pri običajnih jahtah in ne velikih križarkah.

Da gre res za izjemen podvig in vizijo, priča tudi namen na luksuznih jahtah vzpostaviti prvo plavajočo restavracijo s šefom, ki se ponaša z Michelinovimi zvezdicami. Zvezdniški kuhar Sven Elverfeld bo tako ob posebnih priložnostih kuhal za petične goste.

Ritz-Carlton Yacht - bi šli na tovrsten dopust?

Ritz-Carlton Yacht – bi šli na tovrsten dopust?

Zgodba pa se seveda ne konča pri zgoraj navedenem. Na jahti bo na voljo tudi SPA z vsemi storitvami, možnost najema vodnih igrač in skuterjev in še in še.

So to vaše sanje? Potem pohitite z rezervacijo, ki bo mogoča že maja 2018 – za prva ‘križarjenja’ v letu 2019.  Pri verigi Ritz-Carlton bodo na voljo 3 tovrstne plavajoče jahte, ki bodo stacionirane na različnih koncih sveta. Govori se, da tudi v naši bližini.

Galerija slik: Ritz-Carlton Yacht

Več informacij:
citymagazine.si