V nadaljevanju vam predstavljamo 5 glavnih razlogov, zakaj je Galaxy S7 (oz. Galaxy S7 Edge) najboljši pametni telefon na svetu in ga v hrbet gleda tudi iPhone 6S.

Če niste prepričani, ali je Samsung Galaxy S7 (oz. Galaxy S7 Edge) prava izbira za vaš naslednji nakup, vam predstavljamo 5 razlogov, zakaj je Galaxy S7 najboljši pametni telefon na svetu in zakaj bi moral definitivno postati vaš naslednji pametni telefon.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy S7 in S7 Edge: ovitki za telefon, ki ustrezajo tvoji osebnosti

Samsung je prisluhnil uporabnikom ter odpravil napake in pomanjkljivosti predhodnikov, na katere so opozarjali. In kateri so glavni razlogi, da si Samsung Galaxy S7 lasti naziv najboljšega pametnega telefona na svetu?

Samsung Galaxy S7 med ''prehranjevanjem''.

Samsung Galaxy S7 med ”prehranjevanjem”.

Je vodoodporen (združljiv s standardom IP68 – odpornost proti vodi in prahu – in v vodi zdrži do 30 minut), omogoča brezstično polnjenje (paradni Applov konj tega ne zmore, Samsungov pa povrhu še izredno hitro), ima najboljši digitalni fotoaparat daleč naokoli (možnost fotografiranja v temi, ekspresno ostrenje ipd.), je kompaktnih mer in prijeten na otip. Odlike Galaxyja S7 izpričuje tudi spodnji posnetek.