Verjemite, ne boste verjeli, da je to ena in ista oseba!

Če vas še ni prepričal naš seznam, kjer smo poskušali dokazati, da so moški z brado preprosto bolj seksi, vas bo morda prepričal ta dotični moški in njegova zgodba.

Gwilym Pugh je bil 21-letni poslovnež s svojo zavarovalnico. Ker je delal od doma in ker so ga med drugim pestile tudi razne poškodbe, je pridobil veliko kilogramov, 127, če smo natančni. A njegovo življenje se je popolnoma spremenilo, ko mu je njegov brivec predlagal, naj si pusti rasti brado.

S prijatelji je med drugim ustanovil tudi folk band, svoj nov videz pa je želel nadgraditi tudi s spremenjeno prehrano ter z zamenjavo službe, kjer je neprestano sedel.

“Najboljša stvar, ki sem jo naredil za svoje zdravje, je bila, da sem nehal sedeti 10 ur na dan,” je povedal Gwilym, ki je izgubil slabih 41 kilogramov. Medtem ko je pridno klestil svoje kilograme in si pustil rasti brado, si je ustvaril še račun na Instagramu.

Kmalu za tem ga je opazil valižanski krojač Nathan Plamer, od tu pa se je njegova kariera le še strmo vzpenjala.

Danes je Gwilym del londonske agencije AMCK Models, za sabo pa ima kampanje za Vans, Bud Light, Diesel in druga velika imena. Njegovo trdo delo mu je celo omogočilo, da je postal ambasador znamke Davida Beckhama House 99, ki se posveča moški negi.

https://www.instagra.com/p/BVFiRHIhm92/?taken-by=gwilymcpugh