Živo srebro v termometrih v zadnjih dneh močno narašča, zato si lahko že zdaj privoščite brezskrbno namakanje v morju, na bazenih ali pa v jezerih. Da se boste čim bolj zabavali, pa morate obvezno s seboj vzeti blazino, glede na svoje astrološko znamenje.

To so top blazine za na bazen glede na tvoje astrološko znamenje.

Oven – kaktus

Ovni so polni samozavesti in novih idej. Blazina v obliki kaktusa ti je pisana na kožo, saj je zabavna in privabi nove poglede. Z njo boš ravno prav izstopal/-a. Blazino najdeš na tej povezavi.

Bik – kos pice

S to blazino v obliki kosa pice bo bik končno odrešen večne poletne dileme: Ali naj se odpravi na pica zabavo ali zabavo ob bazenu? Najdeš jo na tej povezavi.

Dvojčka – steklenica roséja

Glede na sporočilo zvezd in planetov se za dvojčke obeta nepozabno poletje. Dodatno ga lahko popestriš z zabavno blazino v obliki steklenice roséja. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Rak – avto

Raki ste v skupini svojih prijateljev tisti z najbolj divjo domišljijo. Poleg tega je rak vodno znamenje in tako vam je poletje pisano na kožo. Blazina v obliki avta bo tvojo domišljijo še podkrepila. V udobju bazena se boš v svojih mislih lahko odpeljal/-a novim dogodivščinam na proti. Blazino lahko kupiš tu.

Lev – flamingo

Lev je ves čas obkrožen s svojimi prijatelji. In poleti ima samo en načrt – čim več časa preživeti v ali ob vodi. Zate je tako popolna blazina ta ogromen flamingo, ki ga boš lahko delil s svojo družbo.

Devica – avokado

Med poletjem lahko devica končno zadiha ter se vrne nazaj k naravi, kamor spada. Letošnji najboljši spremljevalec bo zagotovo ta prisrčna blazina v obliki avokada. Kupiš si jo lahko na tej povezavi.

Tehtnica – angelska krila

Zadnjih nekaj mesecev je bilo zelo stresnih. Poletje bo čas, ko se boš končno lahko umiril/-a in sanjarila/-a o svojih skritih fantazijah. Kje bi to lahko bolje počel/-a kot  sredi vode na blazini v obliki angelskih kril?

Škorpijon – sladoledni kornet

Škorpijoni ste strastni, ne glede na to ali gre za glasbo, ljubezen ali hrano. Obenem pa je ena izmed pomembnih odlik škorpijonov smisel za humor. In blazina v obliki sladolednega korneta izraža prav to.

Strelec – obroč s tropskim potiskom

Kot večni iskalec dogodivščin in strasten popotnik se bo strelec letošnje poletje verjetno odpravil kam v daljne, tropske kraje. S sabo nikar ne pozabi vzeti napihljivega obroča s tropskim potiskom. Najdeš ga lahko tukaj.

Kozorog – zlati labod

Lebdenje na vodi še nikoli ni bilo videti tako zelo modno. Zlati labod je za kozoroga, ki vedno izbere kakovost nad kvantiteto ter se veliko ubada z videzom, pisan na kožo. Najdeš ga lahko na tej povezavi.

Vodnar – enorog

Enorog ali narval je arktična vrsta kita. Blazina v obliki te živali je popolna za vodnarja, ki izraža veliko mero samozavesti in močne osebnosti. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Ribi – krof

Ribe uživajo v samoti in času, ki ga lahko posvetijo svoji osebni rasti. Blazina v obliki krofa ti bo pomagala, da boš lahko na zabavi ob jezeru hitro odčofotal/-a v kakšen osamljen kotiček in se napolnil/-a z energijo.

PREBERITE ŠE: 10 trikov, da postaneš veliko bolj karizmatičen