V letu 2017 je nedvomno vladala pričeska “lob”. Če ste se je že naveličali, potem imamo za vas 5 top trendov pričesk, ki bodo vladali v letu 2018. To so ženske frizure 2018, ki jih boste videli tako rekoč na vsakem koraku.

Ženske frizure 2018 – 5 top frizur, ki bodo vladale letu 2018:

Mehak paž v kombinaciji s frufrujem

V letu 2018 bomo letos zelo priljubljen lob skrajšale za nekaj centimetrov. Če želite narediti paž še nekoliko bolj dramatičen, potem mu dodajte še frufru. Pri frizerju zahtevajte paž nekoliko mehkejših linij, frufru pa naj bo nekoliko plasten, ampak povsod (tudi na straneh) enako dolg.

Mehak paž v kombinaciji s frufrujem

Frufru v obliki zaves (curtain bangs)

Ta stil je trenutno ena od najbolj iskanih pričesk. Če se torej od svoje pričeske ne želite povsem posloviti, bi jo pa nekoliko posodobili, potem je to pravi način, kako nagraditi svoj videz. To je tudi odlična izbira, če se odločite, da nekega dne frufru opustite.

Frufru v obliki zaves ("curtain bangs")

Shag, ki je (pre)rastel

Na začetku leta 2017 smo videli povratek pričeske shag, v novo leto pa ta stopa kot daljša, preraščena pričeska.

"Shag", ki je (iz)rastel

Podaljšana pričeska pixie

Tudi presenetljivo število zvezdnic si je to leto privoščilo pričesko pixie. V leto 2018 ta stopa nekoliko daljša, kar med drugim dopušča nekaj več možnosti pri stiliranju pričeske.

Podaljšana pričeska "pixie"

Cher hair

Če iščete odmik od vseh lepotnih trendov iz 90., ki so se vrnili v tem letu, potem so za vas prava rešitev superdolgi lasje, kot jih je nosila Cher. Dolžino las, ki jo navdihujejo 70., zlahka dosežete s podaljški, če pa želite v celoti svoje, potem si redno strizite konice.

"Cher hair"

Več informacij: ŽENSKE FRIZURE 2018: 5 TOP FRIZUR, KI BODO VLADALE LETU 2018