Odnosi znajo biti zapleteni, a nekatera pravila so tako preprosta, da se lahko nanje navadi še najbolj nenavaden par. Ste vedeli, da ta zlata pravila srečnih parov držijo kot pribita?

Srečni pari imajo drugačne navade od nesrečnih in nezadovoljnih parov, za katere se po navadi sprašujemo, zakaj sploh še vztrajajo. Skrivnost je v diskretnem vedenju, malih navadah, ki jih bomo avtomatično vgradili v svoj sistem, če jih vztrajno ponavljamo.

Ta zlata pravila srečnih parov držijo kot pribita, zato se jih naučita prakticirati.

1. V posteljo odhajajo hkrati.

Se še spomnite začetkov vajine zveze, ko ste komaj čakali, da se skupaj odpravita v posteljo? Srečni pari hodijo v posteljo hkrati, kar jim omogoča občutek bližine in vsekakor popestri seksualno življenje.

2. Ukvarjajo se s podobnimi stvarmi.

Ko se strast razblini in hormoni umirijo, je čas za ustaljeno in mirnejše skupno življenje. Dobro je, da imamo s partnerjem vsaj kakšen skupen hobi in zanimanje, saj to par poveže. Nikoli pa ne pozabimo na popolnoma svoje interese, saj nas ti delajo zanimive in privlačne.

3. Hodita drug ob drugem/še vedno se držita za roke.

Ne “vlečite” se za partnerjem. Raje ga objemite, primite za roko, ujemite njegov korak. Zadovoljni pari ne pozabijo na začetke zveze, ko so bili skoraj nerazdružljivi.

 10 zlatih pravil srečnih parov

4. “Zaupaj in odpusti” je njihovo vodilo številka ena.

Zveze srečnih parov temeljijo na zaupanju in odpuščanju in ne na sumničavosti in “kuhanju mule”.

5. Fokusirajo se na to, kar partner naredi prav in ne narobe.

Ne pozabite pohvaliti partnerja, ko naredi nekaj lepega za vas oziroma vajino gospodinjstvo. Spreglejte male napake in se raje osredotočite na dobro v zvezi.

6. Ob prihodu domov ne pozabijo na objem.

Pari, ki se pozdravijo z objemom, skrbijo za medsebojen občutek varnosti in pripadanja.

7. Vsako jutro si rečejo “dobro jutro” in “imam te rad/-a” oziroma “ljubim te”.

Prijetno jutro, lepe besede, nežen dotik in poljub nas pripravijo na še tako naporno spopadanje z vsakodnevnimi obveznostmi in neprijetnostmi.

8. Vsako noč si rečejo “lahko noč”.

Ne glede na to, ali ste razburjeni, žalostni in sitni, partnerju vsako noč zaželite “lahko noč”. Saj hočete še vedno ostati v zvezi, kajne?

9. Prek dneva “preverijo vremensko napoved”.

Med odmorom za kosilo pokličite svojo boljšo polovico in ga/jo vprašajte po počutju. To je odličen način za ohranjanje toplega odnosa in medsebojno sinhronizacijo.

10. Na svojega partnerja so ponosni.

S svojim partnerjem se radi pojavijo v javnosti in se ga/je ne sramujejo.