Krmarjenje po življenjski poti je lažje, če se sprijaznimo z določenimi življenjskimi resnicami. S temi se morajo moški.

S katerimi življenjskimi resnicami se mora sprijazniti vsak moški?

Nekoč boste plešasti.

Pleši ni mogoče ubežati.

V prihodnosti bo napočil čas, ko nikakor več ne boste mogli skriti svoje pleše. Kaj storiti? Predlagamo, da se preprosto sprejmete takšnega, kot ste. Obraz lahko po želji okrasite z brado, če si brez las življenja ne predstavljate, pa rešitev čaka v obliki lasnih vstavkov.

Umrli boste.

Če se vam uspe prepričati, da izguba las še ne pomeni konca sveta, pa najhujše na žalost šele prihaja. Ljudje vsaj za zdaj še nismo nesmrtni, zato bomo vsi dočakali poslednji dan na Zemlji.

Družina je pomembna.

Čeprav vam družinski člani nemalokrat povzročajo preglavice, pa bodo vedno del vašega življenja. Prav zaradi tega razloga je treba z njimi preživljati veliko časa in ob tem vzdrževati dober medsebojni odnos.

Usihajoča lepota vaše ljubezni

Starost terja svoj davek.

Starost ima podobno kot vsako drugo življenje obdobje svoje prednosti in slabosti.
S procesom staranja se ne boste soočili le vi, pač pa tudi vaša življenjska sopotnica oziroma sopotnik.

Padajoč družbeni status

Obremenjevanje s številom sledilcem na družbenih omrežjih je povsem nepotrebno. Nehajte se ukvarjati s tem, kar mislijo in delajo drugi, ampak se raje osredotočite na izboljšanje svojega življenjskega sloga.

Višina ni vse.

Zaradi nekoliko nižje telesne višine se vam ni nikakor ni potrebno obremenjevati. Če menite, da vam primanjkuje nekaj centimetrov, poskusite svoj manjko nadomestiti na drugi področjih.

Vsako razmerje ne more uspeti.

Če menite, da vajino razmerje nima prihodnosti, je temu verjetno res tako. V tem primeru je najbolje, da naredite korak naprej in se iz lastnih napak nekaj naučite.

Ne morete biti najboljši v vsem

Posameznik pač ne more biti uspešen pri vsakem delu, za katerega poprime. Naj vas spomnimo – Albert Einstein je prvič spregovoril pri štirih letih in si ni znal zavezati vezalk, za nameček pa se je poročil s svojo sestrično.

Soočili se boste s kritikami

Negativni komentarji vas ne smejo vreči s tira.

Motiti se je človeško, zato je pomembno, da priznate svoje napake. Tudi ko se boste morali soočiti z neupravičenimi kritikami, vam priporočamo, da kletvice zadržite zase.