Sanjate o poceni in nepozabnih počitnicah z ekipo svojih dobrih prijateljev, s katerimi je vedno in povsod zabavno? Rezervirali bi radi nekaj nočitev v hostlu, a se želite sprostiti v pravem pomenu besede? Za vas imamo dobro novico. To poletje boste lahko uživali na prečudovitem potovanju v popolni družbi. Tu je 9 vil, ki jih lahko najamemo za dopust s prijatelji.

9 vil, ki jih lahko najamemo za dopust s prijatelji:

Auvergne, Francija

Mmm … Predstavljajte si. Zasebni dvorec, pokrita terasa, na kateri si lahko privoščite srkanje najljubšega koktajla, sprehajanje v brezhibno urejenih vrtovih, fitnes center z vročo kopeljo ter teniško igrišče in bazen, ki svoj čar pokaže ponoči.
homeaway.com

Heber City, Utah

Kaj ni fantastična? Američani bi rekli: »It’s pretty bananas.« Hiška Timber Moose zavzema 12 hektarjev zemljišča. Je največja zasebna brunarica v Ameriki, ki skriva ogromen bazen, savno, 13 spalnic in 16 kopalnic. Pogled z balkonov na jezero in gore je preprosto neprecenljiv.
homeaway.com

Seminyak, Bali

Vse za vas! Tri ločene vile in 12 sob. Domovanja so tik ob plaži. Vsako ima svoj bazen. Cena najema vključuje tudi avto in voznika za osem ur na dan, gospodinjske storitve, brezplačen Wi-Fi in brezplačno masažo Balinese za vsakega gosta.
tripadvisor.com

Boone, Severna Karolina

Ta fenomenalni dom s slikovitimi 400 hektarji leži v gorovju Blue Ridge. Na prefinjenem ameriškem dvorcu najdete vse, kar vam srce poželi. Notranji in zunanji bazen, knjižnica in soba za biljard. Hiša je opremljena tudi s fitnes centrom, zasebnim kinom, mizo za namizni tenis in namiznim nogometom. S prijatelji se boste lahko udobno namestili v 10 lepo opremljenih sobah.
tripadvisor.com

Manuel Antonio, Kostarika

15 sob in 17 kopalnic se ne sliši slabo, kajne? Ne skrbite za kuhinjo. V ceno je vštet tudi zasebni kuhar. Družbo vam bodo delale lokalne opice, ki živijo v krošnjah dreves.
tripadvisor.com

PREBERITE ŠE: Luštne glamping hiške v Radljah ob Dravi

Huatulco, Mehika

Četudi ste se odločili za počitnice z veliko skupino ljudi, verjamemo, da to ne pomeni, da želite preživeti vsak trenutek z njimi. Bivalni kompleks v Huatulcu sprejme 50 gostov, ki so lahko razporejeni v treh čudovitih vilah. Zasebne terase in omamni pogledi na ocean vas ne bodo pustili ravnodušnih. Kaj pa masaže, večerja in pripravljeni obroki? Vse je všteto v dobro ceno. Kaj pravite?
vrbo.com

Outer Banks, Severna Karolina

Če se odločite za tole hišo, boste imeli na voljo nastanitev v 22 sobah, ogrevan bazen s pokritim barom, dve vroči kadi, pogled na morje, žar, savno in zunanje tuše. Ogromna rekreacijska soba z mizo za biljard vas bo naravnost prevzela. V bližini se skriva kar nekaj očarljivih skritih kotičkov. Kdo bi si mislil, da je lahko Severna Karolina tako lepa?
homeaway.com

Pigeon Forge, Tennessee

Čudovita hiša, zgrajena v letu 2015, je popolnoma nova. Popolnoma! Šteje jedilnico s sedeži za 42 ljudi, HD-televizijo, kamin, vročo kad in devet spalnic. Tudi gledališče s 27 sedeži ne manjka. Neprecenljivo, skratka.
homeaway.com

Garden City, Utah

Imate 40 prijateljev, s katerimi bi si želeli preživeti počitnice? V nekdanjem navtičnem svetilniku, ki je danes prekrasna hiša, bodo lahko našli svoj prostor prav vsi. Najem vključuje dve založeni kuhinji, igralno mansardo in gledališče za 45 oseb. In to še ni vse, kar ponuja Garden City. V uporabo so tudi: velika opremljena terasa, bazen in teniška igrišča. Vse za popolne počitnice.
homeaway.com