Predstavljamo luksuzni hotel The Krane, katerega boste morali pogledati dvakrat, da boste verjeli.

The Krane Hotel stoji v danskem pristanišču Nordhavn in ni nič drugega kot odsluženi gradbeni žerjav. Gradbeni stroj so skrbno in natančno preoblikovali v hotel z eno sobo, kjer lahko prenočita dve osebi. Pri videzu so želeli poudariti duh industrijske zgodovine, značilne za ta predel, zato so notranje zidove oblekli v črne deske Douglas. Pa tudi sicer je notranjost dovršena, sodelovali so namreč najboljši danski industrijski oblikovalci.

Izkušnja mora zagotovo biti nepozabna. Vaš dan v hotelu The Krane se začne tako, da vas na letališču pričaka osebni voznik oziroma concierge, ki vas bo odpeljal do hotela ter vam bil na razpolago celoten čas bivanja. Zjutraj vas bo pričakal zajtrk, ki ga boste zaužili ob razgledu na pristanišče. Na razpolago boste imeli tudi avtomobil BMW The Krane, če bi si zaželeli poti v mesto, ali pa kolesa The Krane za panoramsko kolesarjenje.

V nadstropju nižje pa se bohoti SPA-prostor, v katerem se od tal do stropa razteza okno, zidovi pa so iz kamna svetlejših barv. Spektakularno.

Za noč v hotelu The Krane boste morali odšteti 2.500 evrov.

Galerija: Hotel The Krane – luksuzna noč na gradbišču