Če obožujete serije, potem morate videti najboljše nove serije 2017 (do zdaj).

5 novih serij, ki navdušujejo v letu 2017:

1. Déklina zgodba (The Handmaid’s Tale)

Serija, posneta po istoimenski knjigi pisateljice Margaret Atwood, se odvija v distopični prihodnosti, kjer vlada totalitarni in skrajno krščanski režim, ki popolnoma podreja ženske, saj te služijo družbi dobesedno le kot gospodinje in bodoče matere otrok. V ospredju je lik Offred, ki služi kot dekla v domovanju generala Freda Waterforda.

Napovednik:

2. Tabu (Taboo)

Filmski zvezdnik Tom Hardy je v sodelovanju s svojim očetom pripravil pripoved, osnovano na resnični zgodbi, ki se osredotoča na pustolovca Jamesa Delaneyja. Ta se vrne v Anglijo po dvanajstih letih odsotnosti in doma naleti na velike težave pri dedovanju lastnine pravkar preminulega očeta.

Napovednik:

3. Ameriški bogovi (American Gods)

Adaptacije knjižne predloge Neila Gaimana, ki spremlja nekdanjega kaznjenca Shadowa Moona, ki sprejme nalogo skrivnostnega Mr. Wednesdayja, da postane njegov telesni stražar. Kaj kmalu ugotovi, da je pristal sredi konflikta med božjimi bitji.

Napovednik:

4. The Keepers

Nova Netflixova dokumentarna serija, ki se osredotoča na 47 let star nerešen umor mlade redovnice Catherine “Cathy” Cesnik, ki je zanimivo slovenskega rodu. Po uspehu predlanske Making a Murderer je to še ena v vrsti Netflixovih odličnih dokumentarnih serij.

Napovednik:

5. 13 Reasons Why

Serija, ki buri duhove s svojo tematiko, saj spremlja najstnika Clayja Jensena. Ta nekega dne na svojem dvorišču najde škatlo, v kateri so avdioposnetki, ki pripadajo Hannah Baker, njegovi sošolki in neuresničeni ljubezni, ki je dve tedna predtem storila samomor.

Napovednik:

PREBERITE ŠE: KATERE SO TRENUTNO NAJBOLJ PRILJUBLJENE SERIJE NA NETFLIXU?