Ročne ure, ki so edinstvene, posebne, čudovito oblikovane in estetsko dovršene, vzbujajo zanimanje modnih navdušencev. Če velja, da obleka naredi človeka, najbrž drži, da ura odraža naš odnos do časa. Če je čas za vas neprecenljiv, vašo roko krasi čudovito oblikovana ura, ki dokazuje, da imate spoštljiv odnos do časa.

Predstavljamo vam nenavadne ročne ure zanjo in zanj, ki so primerne za oba spola in so trenutno izjemno priljubljene.

1.  Ročna ura Nava Watch – Ora Unica

Na prvi pogled se zdi, da je z ročne ure Ore Unica nemogoče razbrati, koliko je ura. V resnici je precej preprosto: bodite pozorni na notranji konec črne niti za ure in na zunanji konec niti za minute. Preprosto, edinstveno in elegantno.

Nava-Watch-Ora-Unica

Nava-Watch-Ora-Unica

 2. Ročna ura Color Wheel Watch

Če ste ustvarjalna duša, je to prava ura za vas. Barvna, nekoliko nenavadna ura bo vzbudila zanimanje vaših kolegov umetnikov in bo zagotovo predmet pogovora na naslednjem odprtju razstave, ki se ga boste udeležili.

Color-Wheel-Watch

Color-Wheel-Watch

 3. Ročna ura ZIIIRO Proton Clear Colored

Lepa in elegantna ročna ura je razdeljena na barvni polovici – diska ustvarjata podobo stilske barvitosti tonov, ki bodo poželi navdušenje na plaži ali zabavi.

ZIIIRO-Proton-Watch

ZIIIRO-Proton-Watch

 4. Ročna ura Projects Watches (Denis Guidone) – ”Crossover Gray”

Modna in sodobna ročna ura Crossover Gray je primerna za elegantne roke, ki cenijo prefinjenost. Zaradi njene preproste, umetniško dovršene elegance boste na uro pogledovali pogosto, a ob tem ne boste izgubljali časa. Za lepe stvari si je vredno vzeti čas.

Crossover-Gray

Crossover-Gray

 5. Ročna ura Terra Time Watch – Projects Watches

Njena dovršena podoba izraža umetniške in poetične dimenzije. Večplastna skulptura to uro loči od preostalih, saj je opremljena s posebnimi učinki svetlobe in z igro senc. Terra Time Watch je presunljiva in edinstvena.

Terra-Time-Watch-by-Projects-Watches

Terra-Time-Watch-by-Projects-Watches