Pred nami je razburljivo poletje! Tudi s filmske plati. In to so vsi “blockbusterji”, ki jih boš gledal to poletje.

Letošnje poletje bo poletje blockbusterjev ali visokoproračunskih filmskih uspešnic. In to so filmi, ki jih boš gledal.

Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War, 2018)


Maščevalci in njihovi zavezniki superjunaki morajo biti pripravljeni žrtvovati vse, da bi lahko premagali mogočnega Thanosa, preden  s svojim rušenjem in uničenjem pokonča celotno vesolje.

Deadpool 2 (Deadpool 2, 2018)


Po preživetju nesrečnih dogodkov si želi Wade Wilson uresničiti sanje in postati Poughkeepsiejev najbolj priznan rejec buldogov, hkrati pa se želi naučiti sprejemanja odprtega odnosa. Wade se na svoji poti bori s kupom najrazličnejših neznancev, da bi odkril pomen družine, prijateljstva, pa tudi domiselnih kostumov, ki jih uporablja za svoje nadvse odprto spolno življenje.

Solo: zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story, 2018)


Med avanturo v mračnem podzemnem svetu, polnem kriminala, Han Solo spozna svojega bodočega kopilota Chewbacco in se sreča z Landom Calrissianom leta, preden se pridruži Upornikom.

Jurski park: Padlo kraljestvo (Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018)


Otok Isla Nublar je zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi. Ko se začne prebujati otoški speči vulkan, se Owen in Claire odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad končno našel svojega raptorja po imenu Blue, ki je še vedno pogrešan v divjini, Claire, ki do dinozavrov zdaj goji veliko spoštovanje, pa želi pomagati, kolikor je le v njeni moči.

Oceanovih 8 (Ocean’s 8, 2018)


Debbie Ocean, sestra Dannyja Oceana (ki smo ga v vlogi Georgea Clooneyja spoznali v trilogiji Oceanovih 11, 12 in 13), zbere ekipo prav posebnih žensk, da bi na newyorškem vsakoletnem gala plesu skupaj izpeljale praktično nemogoč rop.

Neverjetni 2 (Incredibles 2, 2018)


V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini je mama Helena v središču pozornosti, medtem ko je oče Janez je heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo družina Neverjetni.

Megalodon: Predator iz globin (The Meg, 2018)


Ko je Jonas Taylor pobegnil napadu 20-metrskega morskega psa, kar mu nihče ne verjame, se mora soočiti s svojimi strahovi in rešiti tiste, ki so ostali ujeti v potopljeni podmornici v morju, polnem grozot.

Drugi blockbusterji, ki jih lahko pričakuješ to poletje:

Sicario 2: Vojna brez pravil (Sicario: Day of the Soldado, 2018)

The First Purge (2018)

Skyscraper (2018)

Mission: Impossible – Fallout (2018)

Ant-Man and the Wasp (2018)

Teen Titans Go! To the Movies (2018)

The Spy Who Dumped Me (2018)

The Equalizer 2 (2018)

Captive State (2018)
coverlg (1)

Action Point (2018)

The Predator (2018)

The Predator (2018)