V letu 2017 in 2018 nas čaka kar nekaj filmov o superjunakih, a kateri so tisti, ki so nas najbolj prepričali in jih zato komaj čakamo?

Filmi o superjunakih 2017/2018, ki jih najbolj pričakujemo:

Wonder Woman (2017)


Zgodba se vrti okoli korenin in izvora nesmrtne Diane Prince aka Wonder Woman, polboginje in hčerke Zevsa. Dogajanje je postavljeno v čas prve svetovne vojne in se meša s prizori iz grškega mitološkega sveta.

Spider-Man: Homecoming (2017)


Če še niste siti poslušanje zgodbo o Petru Parkerju od začetka, potem vas bo film Spider-Man: Homecoming več kot navdušil. Tako kot ostali Marvelovi filmi namreč stavi na domiselni humor in eksplozivne scene. Peter Parker počasi začenja obvladovati svoje nove moči in se po izkušnji z Maščevalci vrne domov k teti May (Marisa Tomei). Čeprav želi živeti kolikor toliko normalno življenje, želi na vse pretege reševati svet. Ko se v mestu pojavi sovražnik Velture, so vsi, ki jih ima Peter rad, v nevarnosti.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Varuhi galaksije 2, 2017)


Maja 2017 se vračajo mutantski rakun, svojeglavi pilot, dobrodušno drevo in zelena Amazonka. Varuhi galaksije 2 se odvijajo dva meseca po prvem filmu. V njem bo nastopil tudi Kurt Russell kot oče Petra Quilla (Chris Pratt). Na režiserski stolček je ponovno sedel James Gunn.

PREBERITE ŠE: Filmi 2017: najbolj pričakovani filmi leta 2017

Deadpool 2 (2018)

Ste pripravljeni na novo ‘marvelovsko’ hiperaktivno akcijsko komedijo? Po uspehu prvega filma tokrat ne pričakujemo nič manj!

Aquaman (2018)

Arthur Curry izve, da je dedič podvodnega kraljestva Atlantis. Zdaj mora prevzeti svojo vlogo, voditi svoje ljudi in postati heroj.

 Aquaman


Aquaman

Ant-Man and the Wasp (2018)

Zgodba o Ant-Manu (Človek mravlja) je toliko zgodba o drugi priložnosti, ki jo življenje ponudi Scottu Langu, kot je zgodba o znanstveniku Henryju Pymu, ki želi zaščititi svojo tehnologijo in z njo rešiti svet. Vsebina drugega dela je za zdaj še zavita v tančico, sprašujemo pa se, ali bo morda Hanku ženo Janet uspelo pripeljati nazaj v življenje.

 Ant-Man and the Wasp


Ant-Man and the Wasp