Serije v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljene. Redko najdemo človeka, ki si še ni ogledal vsaj kakšne sezone serij Kriva pota (Breaking Bad), Bega iz zapora (Prison Break) ali Igre prestolov (Game of Thrones). A dobre serije še zdaleč niso nehale izhajati. Tudi v letošnjem letu pričakujemo veliko takšnih, ki bodo vredne ogleda. To so nove serije 2018, ki te bodo zasvojile.

Če ste ljubitelj serij, ste si verjetno že označili serije, na katere boste letos še posebno pozorni. Svoje ideje vam predajamo tudi mi – morda na seznamu, ki sledi, najdete kakšno serijo, ki vas bo navdušila. To so nove serije 2018, ki vas bodo zasvojile.

1. A.P. Bio (2017)


Večkrat nagrajeni filozof se znajde v vlogi učitelja biologije na srednji šoli, kar mu ni po godu, saj meni, da si zasluži boljše življenje. Prežet z grenkobo uporabi znanje svojih študentov pri snovanju maščevanja.

2. 2 Dope Queens (2018)


Podkast Jessice Williams in Phoebe Robinson je dobil tudi svojo televizijsko različico. Prikazan bo v obliki štiriurnih oddaj na HBO. V teh bosta skupaj s posebnimi gosti razpravljali o rasi, spolu, seksu in drugih zanimivih tematikah.

3. The Chi (2018)


Zgodba z zapleteno vsebino je postavljena v južni Chicago. Dotika se občutljivih tematik, kot je denimo policijska korupcija. Združuje drznost, zabavo in pretresljivost.

4. Corporate (2017)


Serija spremlja generalnega direktorja odvratnega podjetja, ki se je pripravljen čustveno dotakniti vsakogar, ki je imel službo, ki je na njem pustila slabe posledice.

5. Barry (2018)


Poklicni morilec se iz srednjega zahoda preseli v Los Angeles, kjer se po spletu naključij znajde v gledališki družbi.

6. Survival of the fittest (2018)


ITV želi s to serijo spomniti na serijo Love Island. Pričakujemo lahko borbo za prevlado med fanti in dekleti.

7. Castle Rock (2018)


Dogajanje v Castle Rocku je postavljeno v izmišljeno mesto. V seriji bomo srečali veliko različnih likov iz knjig Stephena Kinga.

8. Maniac (2018)

Maniac

Ameriška različica norveške serije izpred nekaj let prikazuje dva pacienta, ki živita v psihiatrični bolnišnici. V glavnih vlogah te tragikomedije nastopata Emma Stone in Jonah Hill.

9. Chernobyl (2018)


HBO ustvarja 5 epizod serije o katastrofi ob eksploziji jedrskega reaktorja v ukrajinskem Černobilu. Dobili bomo podroben vpogled v raziskavo nesreče.

10. My Next Guest Needs No Introduction (2018)


Netflix je legendarnega Davida Lettermana prepričal, da se vrne iz upokojitve. Posnel je 6 intervjujev z zanimivi osebnostmi – prvi gost je bil Barrack Obama.

Več informacij: NOVE SERIJE 2018, KI TE BODO ZASVOJILE