Nekateri filmi ne dobijo toliko pozornosti, kot bi si je zaslužili. A to še ne pomeni, da niso vredni ogleda. Če mislite, da ste si ogledali vse dobre filme, ki so vam na voljo, se motite. Pobrskajte po našem seznamu in prav gotovo boste našli kakšnega novega.

Predstavljamo vam 10 sodobnih filmov, s katerimi si lahko krajšate čas.

Demain tout commence (2016)


Velikega ženskarja Samuela v Marseillu obišče ena od njegovih nekdanjih deklet Kristin. V naročje mu položi nekaj mesecev staro Glorio, njegovo hči, in odide neznano kam.

Žena oskrbnika živalskega vrta (The Zookeeper’s Wife, 2017)


V zgodbi spoznamo oskrbnika varšavskega živalskega vrta Antonino in Jana Zabinskega, ki sta med drugo svetovno vojno rešila življenja mnogih ljudi in živali.

Sedem minut čez polnoč (A Monster Calls, 2016)


Fant Conor je nesrečen, saj njegova mama boleha za rakom. Z vsemi težavami se mu pomaga spopasti pošast, ki se pojavi v mestu.

Breme bolečine (Mal de pierres, 2016)


Gabrielle se prisilno poroči z moškim, ki ga ne ljubi. Kmalu zboli in se odpravi na zdravljenje, kjer spozna moškega svojih sanj.

Paterson (2016)


Patersonovo življenje je dolgočasno, a kljub temu najde navdih za pisanje pesmi. Nato pa en dogodek spremeni vse.

Skrito sporočilo (The Secret Scripture, 2016)


Roseanne je večino svojega življenja preživela v psihiatrični bolnišnici. Novi zdravnik najde njen dnevnik, v katerem odkrije številne skrivnosti.

Zlato (Gold, 2016)


Kenny Wells podeduje očetovo podjetje, a to kmalu propade. Skupaj s podobno mislečim geologom se v želji, da najdeta zlato, odpravita v indonezijsko džunglo.

Pasji smisel življenja (A Dog’s Purpose, 2017)


Pes živi srečno življenje v urejeni družini. Po tem, ko pogine, se kmalu zbudi v novo življenje, v katerem opravlja vlogo policijskega psa.

Gifted (2017)


Frank skrbi za svojo nečakinjo Mary, ki je matematični genij. Prizadeva si, da bi odraščala kot navaden otrok. Nato se prikaže Frankova mama, ki ima drugačne načrte.

Moje življenje brez mene (Wakefield, 2016)


Howard Wakefield je živel popolno življenje – imel je luksuzno hišo, odlično službo in urejeno družino. Splet okoliščin ga pripelje do tega, da se odloči, da izgine in zaživi na podstrešju.