Če se odpravljate na potovanje, potem je morda prav, da preverite tudi neverjetne terase na strehah, ki jih vaša destinacija ponuja. Elegantne terase z neverjetnim razgledom so ponavadi del hotelov, barov in restavracij. Katere so torej terase na strehi z najlepšim razgledom na svetu?

Terase na strehah z najlepšim razgledom na svetu:

Grand Hotel Central, Barcelona, Španija

Hotel so zgradili leta 1962, danes pa sodobno prenovljen navdušuje s klasično špansko arhitekturo in elegantnimi dekoracijami. Neskončni bazen ponuja pogled na center Barcelone.

Le Bain, New York, ZDA

Le Bain se ponaša z mirno zelenico čez dan in vročo klubsko sceno ponoči. Če boste New York obiskali poleti, ne spreglejte palačinkarne na zelenici ali pa majhnega bazena.

Le Sirenuse, Amalfi, Italija

Poletna rezidenca družine Sersale, Le Sirenuse, je sozvočje razkošja in udobja zasebnega doma. Terasa na strehi gostom ponuja izjemen razgled, krasno jedilnico in plavalni bazen.

Radisson Blu, Cannes, Francija

Eden izmed odličnih razlogov, čemu obiskati Cannes, je terasa na strehi hotela Raddison Blu. Prepričala vas bosta pogled na neokrnjen ocean in avantgardni dekor.

The Roof, Los Angeles, ZDA

Visoka kulinarika, koktajli in neverjeten razgled – vse to je The Roof v Los Angelesu. Če vam terase na strehi ne uspe obiskati poleti, brez skrbi. Zaradi milih zim in zunanjega kamina je njen obisk prijeten tudi jeseni in pozimi.

Perch, Los Angeles, ZDA

Pariški bistro bar razsvetljujejo luči Los Angelesa in težko ga bomo zgrešili.

The Standard, Los Angeles, ZDA

Bazen na terasi The Standard ni nič kaj standarden, gostje, ki se nočejo zmočiti, pa se lahko družijo ob pijači in na plesišču.

PREBERITE ŠE: Airbnb razkril najbolj zaželene destinacije popotnikov

Hotel Shangri-La, Los Angeles, ZDA

Za nekaj več hollywoodskega glamurja se morate odpraviti v hotel Shangri-La. Tamkajšnja odprta terasa na strehi je odličen, šik prostor, kjer lahko gostite zasebni dogodek.

Thompson Beverly Hills, Beverly Hills, ZDA

Sožitje s šestdesetimi navdihnjene estetike in moderne elegance je produkt oblikovalca Dodda Mitchella.

Dumbar, Chicago, ZDA

Terasa Dumbar je na strehi hotela Raffaello, ponuja pa slastne koktajle ter pogled na Michigansko jezero in stavbo Hancock.

Juvia, Miami, ZDA

Terasa na strehi Juvia ponuja prvovrsten pogled na mesto, prav tako fantastična pa sta tudi ambient in dekor, ki ju dopolnjujeta stena z zelenjem in bazenom.

Hotel Grande Bretange, Atene, Grčija

Prvovrsten pogled na Atensko akropolo, Lycabettos in parlament je razlog, da si boste želeli kosilo privoščiti v restavraciji na terasi hotela Grande Bretagne.

Rosewood San Miguel de Allende, Mehika

Terasa na strehi je v eni izmed najbolj umetniških sosesk Mehike. Podnevi nas očara razgled, ponoči pa laterne.

Sky Bar, Tajska

Bar je v 63. nadstropju The Dome at lebua. Je najvišje lociran bar na svetu, zato si lahko predstavljate, da je razgled zares prečudovit.