Komedija Sam doma vam prav gotovo ni tuja, še posebej v božičnem času, ko jo je moč zaslediti skoraj na vsakem koraku. Letos mineva 25 let, odkar so posneli drugi del, torej Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku. Ob tej priložnosti lahko v hotelu The Plaza izkusite Kevinovo življene od a do ž.

V drugem delu priljubljene komedije Sam doma se Kevin McCallister (Macaulay Culkin) znajde v New Yorku, njegova družina pa medtem počitnikuje na Floridi. In čeprav Kevinu ne gre slabo (‘zlorabi’ namreč očetovo kreditno kartico), kmalu ugotovi, da sta lopova (Joe Pesci in Daniel Stern) pobegnila iz zapora in da sta prav tako v New Yorku. Kaže, da ju bo moral ponovno premagati

V počastitev 25. obletnice filma Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku (1992) so se v hotelu The Plaza v New Yorku, kjer v filmu med drugim domuje tudi Kevin, odločili, da oboževalcem ponudijo priložnost, da izkusijo Kevinovo pustolovščino. Gostje bodo tako uživali v skoraj na las podobni ponudbi, tako v sobi kot tudi na meniju, kjer se bodo znašle tudi jedi 90. let prejšnjega stoletja. Na voljo bo tudi interaktivna izkušnja, kjer bodo stopili v Kevinove čevlje v New Yorku. Manjkal ne bo niti ogled New Yorka z limuzino.
Ta neponovljiva izkušnja bo na voljo med 1. decembrom 2017 in 29. oktobrom 2018, cena takšne nočitve pa bo okoli 750 evrov.